Najnovije

ŠEKLER LJUT: Šta da kažem za Pravdu o delta soju, kad ste me pljuvali!

Pravda me tako pljuvala da ja ne znam šta bih mogao pametno da kažem za vas, posle takvih pretnji koje sam dobio, rekao je dr Milanko Šekler za portal Pravda, koga smo pronašli u Veterinarskom institutu Kraljevo, sa pokušajem da dobijemo nešto više informacija o delta soju virusa korona.

Dr Milanko Šekler (foto: Jutjub)

Upitan na kakvo pljuvanje i pretnje misli, on je rekao da su ga zaboleli komentari poput “veterinar, kokošar”, kao i “psovke i uvrede” koje je pročitao.

- To je bilo katastrofa – kazao je Šekler.

Na pitanje da li govori o komentarima ispod teksta, koje pišu čitaoci, on je rekao da misli i na to.

- Zvali su me neki prijatelji, pitali da li treba da intervenišu, rekao sam da ne treba – dodao je Šekler. 

On je ipak pomirljivim tonom rekao da su ova dva slučaja delta soja korona virusa otkrivena slučajno, jer se radi o dvoje ljudi koji su se vratili iz Rusije u Kraljevo, ali da se daljim sekvenciranjem ovog soja virusa bavi Medicinski fakultet u Beogradu.

Inače, pronašli smo sporni članak Pravde koji možete pogledati OVDE.Čitav tekst je prenet sa sajta RTS-a, a naslov koji je dat na Pravdi jeste dosta oštar i kritički postavljen, ali ne sadrži ni pretnje ni uvrede prema dr Šekleru. Naslov je izvučen kao zaključak iz samog teksta i videa koji je objavio RTS. Tačno je da postoji pominjanje reči “veterinar” na samom početku naslova na Pravdi, ali to je nešto što je sam dr Šekler rekao u svojoj izjavi za RTS. Kazao je: “ja kao veterinar ovo pričam...”, što možete pročitati u tekstu i čuti na video snimku njegovog gostovanja koji je inkorporiran u članak. Reč “kokošar”, kao ni psovke i uvrede ne postoje nigde ni u tekstu niti u opremi teksta objavljenog na portalu Pravda.

S tim u vezi, Pravda želi da se ogradi od svih mogućih pretnji i uvredljivih komentara koji stoje ispod tog ili ovog ili bilo kog drugog članka. Dakle, kritika – da, pretnje i uvrede – nikako. Molimo čitaoce da to poštuju i svoje komentare usklade sa takvim stavom.

A dr Kon je priznao da nam Indijci unose delta soj, o tome čitajte OVDE.

Izvor: Pravda, N. B.

 

 

 

 

 

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA