Najnovije

GOTOVO! Stanković njegovo ponašanje nije mogao da toleriše i precrtao ga! NJegov boravak u Zvezdi je završen!

Radživ van la Para je i definitivno završio svoju epizodu u Crvenoj zvezdi.

Dejan Stanković (Foto: Jutjub)

Dejan Stanković je precrtao Holanđanina sa spiska igrača na koje računa u prolećnom delu sezone posle prvog dela zimskih priprema na Kipru.

Nakon što su se crveno-beli vratili iz Pafosa, više je nego jasno da za krilnog fudbalera nema više mesta u klubu, pošto je novi strateg šampiona Srbije procenio da on ponašanjem i odnosom prema saigračima pokazao da ne zaslužuje drugu šansu u redovima srpskog šampiona.

Van la Pare nije bilo uopšte poslednjih nekoliko dana na Kipru na treninzima, niti je igrao u jedinom prijateljskom meču protiv lokalnog Arisa, a kako navodi "Mocart sport", njega je Stanković već posle nekoliko dana izolovao od ostatka tima i on je trenirao odvojeno od grupe.

Čak je razmišljao i da ga vrati za Beograd, ali je ipak odlučio da to ne čini kako ne bi podgrevao atmosferu u ekipi.

Stanković nije bio zadovoljan zalaganjem i načinom na koji je Van la Para trenirao, a nije mu se svideo ni prepotentni odnos koji ima sa ostalim saigračima i da se ne oseća kao deo grupe i zato ga je sklonio.

Sada je na rukovodstvu Zvezde da pronađe najbolje moguće rešenje u ovom trenutku za igrača koji je prošlog leta stigao za 1,2 miliona evra iz Hadersfilda i već tokom jeseni se pokazao kao potpuni promašaj, pošto jedva da je i jedan meč odigrao na zadovoljavajućem nivou, a nije da nije dobijao priliku kod Vladana Milojevića.

Jasno je da crveno-beli neće moći da vrate uloženi novac, pogotovo što su im i opcije smanjene jer je Holanđanin u ovoj sezoni već igrao za dva kluba i jedino može da ide u Japan, Kinu, Skandinaviju i Ameriku.

On ima ugovor do 2022. godine po kome zarađuje 500.000 evra po sezoni i može da se odluči na krajnju opciju da ostane i trenira van tima i samo uzima svoju platu do isteka ugovora, što nikako nije rešenje ni za njega, ni za klub.

U svakom slučaju za njega neće biti mesta u avionu za Antaliju u nedelju kada se krene na drugi deo priprema.

Izvor: Mocart sport 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA