Najnovije

SEKS NA ČETIRI NOGE: Osam poza na stolici koje rasplamsavaju strast

Seks na stolici je izazov na četiri noge. Ima nekako malo mesta na raspolaganju i nema ležanja.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Osim toga, površina na kojoj se sedi manje je udobna i nemate gde da naslonite ruke. Hm, pa kako onda može biti zabavno? Spremite stolicu i partnera jer sledi osam zanimljivih varijanti za seks na stolici…

Amazonka

Za amazonku muškarac treba prvo da sedne na stolicu. Žena se smešta u njegovo krilo okrenuta licem prema njemu i lagano se nagne napred ili nazad, pridržavajući se za njega. Takođe, ona može staviti noge oko partnera ili na pod.

Prednost ove poze: Možete da se gledati u oči - položaj je veoma intiman i romantičan.

Obrnuta amazonka

Slično kao kod prvog položaja, žena zauzima pozu u njegovom krilu, ali sada je leđima okrenuta prema njemu.Nagne se prema napred i slobodno se osloni na rub stola. Partnerka određuje pokrete i tempo, kao i intenzitet prodiranja.

Prednost ove poze: Muškarac može ženi da stimuliše klitoris.

Vulkanska groznica

Ovaj položaj inspirisan je "Kama sutrom" te je savršen za sve žene koje žele da oprobaju svoju gipkost. Ona treba da stane ispred stolice, leđima okrenuta prema partneru, nagne se rukama (podlakticama) i osloni na stolac. Muškarac može penetrirati i držati vas za kukove.

Prednost ove poze: Lako stimulisanje G tačke.

LJuljaška

Kod ovog položaja će biti klimavo: on sedne na stolicu, ispruži jednu nogu, a drugu savije. Žena sedne na njega i okruži ga nogama. Potrebno je da se pričvrsti za njega koliko god jako može. Zatim se partner ljulja napred-nazad. Dodatno može partnerku da uhvati za zadnjicu.

Balansiranje

Žena treba da klekne na stolicu i da se nagne skroz prema napred i skupi se poput paketa. Muškarac treba da joj priđe otpozadi, uhvati je za kukove i prodre u nju.

Oprez: Kod ovog položaja potreban je balans.

Most

Savršeno za sve koji imaju malo iskustva u jogi: on treba da sedne na stolicu, a ona da mu se udobno smesti u krilo - prsa na prsa. Žena potom treba da se nogama uhvati za njegov trup i nagne koliko može uzduž njegovih nogu prema nazad. Ona treba za svaki slučaj da stavi jastuk ispod glave kako ne bi udarila glavom o pod.

Prednost ove poze: Ugao je idealan za duboku penetraciju i stimulaciju G-tačke.

Jahačica

Ovaj položaj dobar je za trening tricepsa: muškarac sedi na podu s nogama ispod stolice. Žena čuči iznad njega, držeći se za rub stolice i seda na njega, pa se snagom ruku pomera napred-nazad. Određuje tempo i intenzitet.

Oralni seks

Naravno da je oralni seks na stolici dobrodošla promena klasičnom seksu u krevetu. Na primer, žena može da sedne s raširenim nogama na stolicu i tako dopusti partneru da je oralno zadovoljava. Naravno, trebalo bi da mu i uzvrati uslugu tako da zamene mesta.

Apstinencija utiče na telo žene, a posledice su razočaravajuće. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Srđan Nogo: Iza svega stoji Soroš, evo šta čeka Vučića! 

 

 

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Najnovije vesti - PRAVDA

Urbancube