Najnovije

“EU KONJUŠAR NEMA ŠTA DA TRAŽI U SLOBODNOJ SRBIJI!“ Srpska Desnica traži zabranu ulaska Tanji Fajon u Srbiju! Ovo je glavni razlog

Povodom izjave Tanje Fajon da su demokratija i sloboda medija ozibljno ugroženi u Srbiji, Srpska Desnica oglasila se saopštenjem.

Srpska Desnica (Foto: Srpska Desnica)

U saopštenju Srpska Desnica navodi da je posle Prvog svetskog rata srpski narod uložio ogromne napore i žrtve u cilju stvaranja zajedničke države i oslobođenje tada „bratskog“ slovenačkog naroda koji je trpeo germansko ugnjetavanje i asimilaciju.

- U Drugom svetskom ratu fašistički okupatori prognali su više od 50.000 Slovenaca koji su utočište i bratsku pomoć našli u Srbiji gde su boravili obasuti ljubavlju i pažnjom do kraja rata.- kažu u Srpskoj Desnici.

Srpska Desnica podseća da su pri raspadu SFRJ, Srbi bili suočeni sa velikom mržnjom i nerazumevanjem od strane slovenačkog političkog vrha (Kučan, Drnovšek, Janša). 

- Slovenačka zvanična glasila „častila“ su Srbe uvredama, a Slovenci su krenuli u otvorenu secesiju. NJihova TO svirepo je likvidirala 46 srpskih golobradih vojnika koji su služili vojni rok u Sloveniji. Zvanična slovenačka politika, posle secesije i osamostaljena, nastavila je da podržava sve deklarisane srpske neprijatelje (povampirene ustaše, bosanske mudžahedine, šiptarske teroriste). Za sva zla ovoga sveta, po Slovencima, krivi su Srbi i pravoslavlje.- piše u saopštenju.

Govoreći o trenutnoj situaciji u EU i evropskim integracijama Srbije, iz Desnice kažu da posle ulaska u EU, slovenački političari dobili su veliki uticaj u spoljnoj politici EU i koriste ga obilato protiv Srba i njihovih interesa. 

- Napomenućemo samo antisrpsku histeriju Petriča, Incka, Fajon, koja je prisutna dugi niz godina. Krajnje je vreme da se naša zvanična politika odredi prema nedobronamernim i licemernim političarima i da se zabrani ulazak u Srbiju Tanji Fajon zbog njenog antisrpskog delovanja. Ova visoka činovnica EU ispoljava u svom političkom delovanju mondijalističko-globalističku histeriju lišenu smisla prema svemu onome što je tekovina civilizacije, a zove se nacionalizam i desnica. Krajnje je vreme da naša država odrekne gostoprimstvo onima za koje smo krivi što postojimo. „Gospođo Fajon, neka hvala, nismo zainteresovani za vaše usluge“. - 

Demokratija i sloboda medija su ozbiljno ugroženi u Srbiji! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA