Najnovije

MILOV REŽIM U VELIKOM PROBLEMU, KRIJU OD NARODA: 80 posto policajaca odbilo naređenje, komandiri u Podgorici daju otkaze

Nakon Đukanovića koji je potpuno potonuo, pojas za spasavanje treba i Dušku Markoviću. Fabrika u Mojkovcu gde je proizvodio oružje i prodavao drogu za transport, je pred potpunim raspadom jer su ljudi iz Crne Gore odbili da rade u njoj. Nisu više mogli da izdrže fizički i psihički teror vođe "Grand" klana. 

Milo Đukanović (Foto: Jutjub/Pravda)

Piše: Velimir Eraković

Iz pouzdanih izvora saznajemo,  ubrzo ćemo vam dostaviti dokaze da je u fabrici zaposlio Bugare. Bugare pod kontrolom drži Zoran Lazović, kriminalac i utvara spremna na sve. Tehnologija se potpuno raspala pošto su majstori za održavanje otišli. To je sada polovna fabrika i samim tim neprofitabilna.

Pošto mu je Medojević očitao lekciju o crkvi na premijerskom satu i rekao da je pola Cetinja bilo njihovo, ovaj lupež radijatora je doživeo nervni slom. Još i XV-om veku Medojevićevi preci Vukosav i Pero su gradili Cetinjski manastir,  a lično ih je angažovao Ivan Crnojević. Sve od Vlaške Crkve do manastira je bilo Medojevića. To se kasnije zvalo Medovina i bio njihov legat crkvi. Koreni su čudo, pa je zato Medojević rekao da kao vernik pripada Srpskoj pravoslavoj crkvi. 

Što se tiče fabrike, više pauzira nego što radi i to ludi članove Mojkovačkog klana, a još ih više ludi što smo došli u posed dokumentata koji će ovo dokazati. Da se raspadavlast kao kula od karata govori i 80 posto policajaca koji odbijaju naredbe pretpostavljenix da krenu na narod. Četiri komandira iz Podgorice su dali otkaz, ali se to krije od naroda. Najverovatnije Crnoj Gori sledi Rumunski scenario gde će Čaušeski biti Đukanović.

Dokaze u učešću Mila Đukanovića i njegovog brata u pranju novca pogledajte OVDE. Ostale tekstove Velimira Erakovića možete čitati OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA