Najnovije

OBRADOVIĆ I GEORGIJEV TVRDE DA POSTOJI DIL: Milo i Vučić namerno režiraju incidente! Ko se prvi odazove njegovo je maslo...

Lider Dveri Boško Obradović tvrdi da predsednici Srbije i Crne Gore, Aleksandar Vučić i Milo Đukanović namerno izazivaju incidente da bi skrenuli pažnju javnosti.

Lider Dveri Boško Obradović (Foto: Jutjub)

"Vučić i Đukanović su u svakodnevnom kontaktu preko zajedničkog medijskog savetnika Vladimira Bebe Popovića. Pošto nemaju rešenje kako da zaustave masovne litije i grafitnu revoluciju srpskih trobojki u Crnoj Gori - tragaju za načinom kojim bi hitno skrenuli pažnju javnosti. Vučić se posebno angažovao oko ovoga jer se uplašio da se ovo "događanje naroda" iz Crne Gore može preneti i u Srbiju kad ljudi ovde shvate da njih dvojica sve vreme rade zajedno i da Milo za sve svoje političke aktivnosti ima podršku svog poslovnog partnera iz "Beograda na vodi" Aleksandra Vučića", saopštio je Obradović i nastavio:

"Zato možemo očekivati razne režirane incidente u Crnoj Gori kojima će ovaj dvojac predsednika i Beba Popović pokušati da skrenu pažnju javnosti i slome otpor naroda i Crkve protiv skandaloznog zakona o slobodi veroispovesti".

Sličnu tezu izneo je i Vlado Georgijev, koji se oglasio na društvenim mrežama.

Obradović tvrdi da poseban problem za Vučić predstavlja tema Kosova i Metohije.

"Već mesecima traju tajni pregovori o priznanju lažne države Kosovo od strane Beograda uprkos javnim izjavama da pregovora neće biti dok ne budu ukinute takse od strane Prištine. Najbolji dokaz tome je dogovor koji je mimo očiju javnosti i bez ikakve prethodne najave napravljen u američkoj ambasadi u Berlinu u vezi sa obnovom letova između Beograda i Prištine, kao i dalji pregovori koji su na istom mestu nastavljeni ovih dana, iako takse nisu ukinute. Kako su bez ikakve prethodne najave jedno jutro potpisali sporazum o obnovi letova, tako planiraju da jednog novog jutra u toku ove godine – bez ikakve prethodne najave – potpišu priznanje tzv. nezavisnog Kosova u formi nekakvog sveobuhvatnog sporazuma o saradnji i pomirenju. Vučić je svestan da će tada imati "događanje naroda" u Srbiji koje će biti još veće nego u Crnoj Gori i da takvo kršenje Ustava i izdaju Kosova njegova vlast ne može da preživi, i zbog toga se nalazi u bezizlaznoj situaciji i panici", naveo je Obradović i dodao da se stvari dodatno komplikuju zbog velikog broja krupnih afera, otkrivenog kriminala i korupcije u vrhu aktuelne vlasti, posebno u vezi sa najbližim rođacima i kumovima Aleksandra Vučića.

Pročitajte OVDE šta je Nebojša Stefanović rekao o dešavanjima u CG.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA