Najnovije

BOŽJE ČUDO! Proplakala ikona Svetog Stefana Piperskog! Opomena Crnoj Gori! (VIDEO)

U jednom od hramova Srpske pravoslavne crkve, 28. januara, proplakala je ikona Svetoga Stefana Piperskoga. Hram se nalazi na teritoriji Crne Gore i ovo čudo Božije dogodilo se po Savindanu.

Ikona Svetog Stefana Piperskog (Foto: Jutjub)

Na video zapisu koji je redakcija portala Srpsko ujedinjenje dobila od pravoslavnih monaha, vidi se da iz oka Svetoga Stefana Piperskoga, na ikoni, teku suze. Ova pojava tumači se kao upozorenje Crnoj Gori, odnosno vjernom narodu, da se sačuvamo od grijeha i prkosa Bogu. Teško onome ili onima zbog kojega ili zbog kojih zaplaču ikone.

Upozorenje uvijek znači da vrijeme ističe, ali da ipak ima malo vremena da se grešnici pokaju, isprave i da ne ratuju protiv Boga. Jer, taj rat nikada niko nije dobio.

U bogomolji se pored ikone Svetoga Stefana Piperskoga, nalaze i ikone Svetoga Vasilija Ostroškoga Čudotvorca i Svetoga Spiridona Trimifuntskoga, velikog borca protiv latinske jeresi čije se mošti nalaze na ostrvu Krfu, u Grčkoj.

Pred ikonom Svetoga Vasilija Ostroškoga svakoga četvrtka čita se akatist, a vjernici mole za zdravlje, spasenje, oproštaj grijehova i iscjeljenje.

Redakcija portala Srpsko ujedinjenje nema blagoslov da objavi lokaciju hrama na kojoj se čudo dešava da se ne bi narušio mir onih koji brinu o svetinji i koji se mole Gospodu Isusu Hristosu i njegovim ugodnicima Svetome Stefanu, Svetome Vasiliju i Svetome Spiridonu za spas Srpske crkve i naroda u Crnoj Gori.

Imamo blagoslov da obavijestimo vjerne o čudu, a ko ima srca i očiju – vjerovaće i pokajaće se.

Od njegovih odluka drhti ceo svet, ovu američku numeru je otpevao u znak podrške bolesnoj deci! Više o tome OVDE.

Izvor: srpskoujedinjenje. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA