Najnovije

MANDIĆ OSUO PALJBU PO MILOVOM REŽIMU: Mi imamo jednu ozbiljnu bandu koja se lažno predstavlja kao vlast!

Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić kaže, u intervjuu za Prvu televiziju u Srbiji, kako je za njega ključno ono što je saopštio predsednik Srbije, jer do sada nije bilo, kako kaže, ovakve podrške iz zvaničnog Beograda.

Andrija Mandić (Foto: Jutjub)

„Ja sam prateći konferenciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, čuo ono što čekam godinama da čujem iz Beograda. Godinama čekam da to čujem od predsednika Srbije. To su otvorene, one najkrupnije reči i urađene prave analize vezane za Crnu Goru. Dakle, u Crnoj Gori je antisrpska vlast“, poručuje Mandić.

Upitan da li je značajnije to što je saopštio predsednik Srbije ili činjenica da je odustao od dolaska u Crnu Goru, lider DF-a bira prvo.

“Značajnije je ovo što je saopštio. Ja sam pažljivo slušao i dugi niz godina čekao da dođemo i mi negde u optiku predsednika Srbije,” smatra jedan od lidera DF-a.

Kaže i kako on ne mora da balansira rječnik, kao što to mora predsjednik Srbije.

„Mi imamo jednu ozbiljnu, ozbiljnu bandu, koja ima veoma loše namjere prema srpskom narodu, a koja se lažno predstavlja kao vlast jedne zemlje“ ocenjuje Mandić.

Upitan da li će protesti dovesti do povlačenja Zakona o slobodi veroispovesti, Mandić kaže – kako to i nije cilj.

“Imajući u vidu broj ljudi na ulicama, to nas ne bi zadovoljilo… Oni koji su Zakon doneli treba da odstupe sa vlasti i da se formira tehnička vlada.”

Lider DF-a potvrdio je da, u saradnji sa zvaničnim Beogradom, kreće kampanja čiji je cilj, kako je rekao, izjašnjavanje Srba na popisu u Crnoj Gori 2021.

Vlastodršci žele da svojim neljudskim zakonima podvrgnu svete hramove! Više o tome OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA