Najnovije

Fenomenalna zabava za sve generacije: "Sonikov film" od četvrtka u bioskopima!

Na veliku radost fanova, jedan od najomiljenijih likova iz sveta video-igara dobio je svoj film, u 2D i 3D tehnologiji, sinhronizovano i titlovano!

Foto-Jutjub

"Sonikov film"  oduševiće malu i veliku publiku svojim humorom, šarmom i najbržom akcijom koju možete da zamislite! Pored plavog ježa koga obožavaju generacije širom sveta, u titlovanoj verziji filma imaćete priliku da uživate u glumačkim bravurama jednog od najvećih glumaca ikada, DŽima Kerija! U ulozi Robotnika, Keri se vraća na veliko platno svojim prepoznatljivim i specifičnim načinom glume.

Za mlađu publiku, ovaj film će se prikazivati i u sinhronizovanoj verziji. Mladi i talentovani Mateja Vukašinović pozajmio je glas glavnom liku, Soniku, a njegovog najvećeg protivnika Robotnika, sjajno je oživeo Dubravko Jovanović. Glas Tomu, Sonikovom novom najboljem prijatelju, podario je glumac Milan Antonić, koji je ujedno i reditelj sinhronizacije.

"Sonikov film" je igrana, akciona avantura, komedija, inspirisana svetski poznatom i popularnom SEGA igrom, u kojoj je glavni junak svetloplavi jež. Radnja filma prati Sonika  koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovekom Tomom. Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spreče ozloglašenog doktora Robotnika, koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove nemerljive moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svetom.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA