Najnovije

MUDRI MITROPOLIT UVEK KORAK ISPRED MILA: Amfilohije će sprečiti krvoproliće! Đavolji predsednik doveden pred svršen čin!

Pošto je DPS i u tajnim i javnim službama bezbjednosti postao šupalj kao Švajcarski sir, pa sve informacije iz kabineta Đukanovića procure, kao i iz Veljovićevog vjernici ne treba da strahuju. Pogotovo je javna policija problem režima jer neće da udaraju po svojim porodicama, djeci, ženama i sinovima.

Mitropolit Amfilohije (Foto: Jutjub)

Piše: Velimir Eraković

Pošto je rektor Bogoslovije, otac Gojko Perović dobio informacije o paklenom planu monstruma čiji pad se samo čeka, Srbi su se organizovali. Mitropolit Amfilohije je posjetio britansku ambasadorku Alison Kemp i sve joj predočio.

Pozvan je i Patrijarh Moskovski i sve Rusije Kiril i zamoljen od strane Mitropolita da zle naume režima prenese predsjedniku Putinu. Jedan razgovor Putina sa Đukanovićem ili američkom ambasadom bi riješio problem.

U međuvremenu Mitropolit je naložio da se proveri najsnažni i najhrabri momci koji učestvuju u litijama, organizuju kako bi locirali robijaše i provokatore izbacili ih iz litija i sprječili sukobe. Mitropolit Amfilohije i episkop Joanikije pozivaju vjerni narod da u nikad većem broju izađu na litiju. Bez imalo straha od krvoprolića, jer će tiranin biti stopiran, kao i njegovi suludi planovi.

Ne daj Bože da žrtva padne u Crnoj Gori, građanski rat niko ne bi mogao da zaustavi. Toga su svjesni svi, osim Đukanovića i kriminalaca oko njega. Da ima imalo obraza, pošto mu je država potpuno blokirana, povukao bi se i dao ostavku. Ali kako? Šta će sa ostacima režima, njihovim novcem, nekretninama i pozicijama? Đavolji predsjednik je doveden pred svršen čin. Mudri Mitropolit je korak ispred njega uvjek, što je Srbima najveća sreća. Koliko Srba ima i da su svi redom spremni na žrtvu sada vide svi. Toliko da im niko ne može ništa.

Po svemu sudeći,čeka se samo Milov pad. Izdat od najbližih saradnika, praktično bez javne policije, ne može dugo izdržati. U Upravi policije ne rade ništa sem što traže krtice i neposlušne policajce. Međutim, srpski lobi u njihovim redovima ima jasne instrukcije i ponaša se kao da se ništa ne dešava. Diktatora i saradnike to ludi, ali im nema spasa. Sve što je počelo mora završiti kad tad. Sve što je palo, padu je sklono bilo, a Đukanović nikada nije bio bliži tome.

Mitropolit mu je pomogao da dođe na vlast, Mitropolit će ga sa vjernim narodom i maći sa vlasti. Činjenica je da je spriječio krvoproliće. Mudri deda, kako ga narod od milošte zove, neće stati na tome. Sotona mora pasti i predati se!

Mitropolit je čak najavio svoju misiju i potpuno doveo izdajnika i ustašu do ludila kada je na litiji citirao NJegošev Gorski vijenac i Posvetu prahu oca Srbije rekavši:

“Zna Dušana rodit Srpka, zna dojiti Obiliće, al heroje ka Požarske, divotnike i plemiće, gle Srpkinje sada rađu, Blagodarstvom Srpstvo diše, bježi grdna kletvo, s roda, zavjet Srbi ispuniše!". Zavjet je ovoga puta pad konvertita i izdajnika Mila Đukanovića i povratak izvornoj Srpskoj Crnoj Gori.

Pročitajte OVDE kakav pakleni plan ima balkanski Čaušesku.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA