Najnovije

MEDOJEVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Napad na Crkvu i pravoslavlje je zajednički projekat globalnih satanista i Milove DPS mafije!

Predsednik PzP-a, Nebojša Medojević, rekao je, povodom tri ubistva, samoubistva i ranjavanja u jednom danu u Crnoj Gori, da je na delu hibridni rat mafije protiv države.

Nebojša Medojević (Foto: Jutjub)

“Tri ubistva, jedno samoubistvo i jedno ranjavanje u istom danu. Hibridni rat mafije protiv države. Jedina bezbednosna pretnja za CG je DPS mafija“, poručio je Medojević.

U svakoj normalnoj državi, kaže on, ministar unutrašnjih poslova bi smenio direktora policije i pomoćnika za borbu protiv organizovanog kriminala.

“Sastalo bi se Veće za nacionalnu bezbednost i Premijer bi se obratio naciji sa konkretnim planom. Ali Veljović i Lazović su zauzeti švercom cigareta, građevinskim biznisom, pranjem para i praćenjem litija i DF, pa nemaju vremena da se bave mafijom u Crnoj Gori“, kazao je Medojević.

Kako je kazao, mafija u CG je političkog profila, a DPS je političo krilo mafije.

“Napad na Crkvu i pravoslavlje je zajednički projekat globalnih satanista i lokalne mafije. Zato je smena ovog satanističkog režima preduslov ozdravljenja nacije i države“, zaključio je Medojević.

Pročitajte OVDE zašto je Milo Đukanović zabranio srpske uniforme u CG.

Izvor: Vijesti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA