Najnovije

IZGRADIĆEMO NEBODERE OD VAŠIH LOBANJA! Jezive pretnje Rusima u Turskoj!

Ambasador Rusije u Turskoj Aleksej Jerhov saopštio je da nastavlja da dobija pretnje zbog eskalacije situacije u sirijskom Idlibu, što je izazvalo antirusku histeriju na društvenim mrežama u Turskoj.

Turska vojska (Foto: tsk.tr)

Jerhov je saopštio da korisnici društvenih mreža nastavljaju da šalju uvredljive i preteće poruke.

- Neke od poslednjih objava sinoć i jutros: "Izgradićemo nebodere od lobanja vaših vojnika", "Platićete za svaku kap krvi koju ste prolili" i tako dalje“ - rekao je ambasador.

Jerhov je ukazao da ne treba ignorisati takve objave, jer se to ne tiče samo diplomata lično, nego i cele Rusije i svih njenih predstavnika.

- Kada je o tim pitanjima reč, treba biti izuzetno oprezan i krajnje pažljiv. Ne treba provocirati zlobu i mržnju i raspaljivati neprijateljstvo među narodima - zaključuje ambasador.

Predstavnica ruske diplomatske misije u Iranu Irina Kasimova ranije je saopštila da su turske vlasti preduzele dodatne mere kako bi osigurale bezbednost Ambasade Rusije u Ankari, što je potvrdilo i tursko Ministarstvo spoljnih poslova.

Ranije se Jerhov požalio da je zbog eskalacije situacije u Siriji, zavladalo „ludilo“ na društvenim mrežama, zbog čega i on lično dobija pretnje.

Venecuela planira da tuži SAD Međunarodnom krivičnom sudu! Više o tome OVDE.

Izvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA