Najnovije

“NJIHOV PROGRAM JE UTICAO NA MENE!“ Višestruki šampion u boksu postao je član Glavnog odbora Srpske Desnice (FOTO)

Saša Nebriga Nebrigić, višestruki šampion u boksu, pobednik međunarodnih turnira, osvajač bronzane plakete na prvenstvu Evrope, najbolji tehničar zlatne rukavice potpisujući pristupnicu odlukom predsednika Miše Vacića postao je član Glavnog odbora Srpske Desnice.

Miša Vacić i Saša Nebriga Nebrigić (Foto: Srpska Desnica)

Pored istaknutih sportskih rezultata, Nebrigić se uporedo bavi muzikom, a imao je i zapažene epizodne uloge u domaćoj kinematografiji, od kojih posebno ističe serije Ubice moga oca i Južni vetar.

„Saša Nebrigić, pored svojih sportskih i umetničkih uspeha, je imao i uspešnu političku karijeru kao odbornik u Skupštini grada Beograda ispred SRS-a, u periodu 2008/2012.godine. U istom periodu bio je i član Gradskog Saveta za sport, obrazovanje i omladinu“, kazao je Miša Vacić, dodavši da u Srpskoj Desnici uvek ima mesta za prave patriote koji svojim ličnim primerom doprinose razvoju ove partije.

Saša Nebriga Nebrigić (Foto: Srpska Desnica)

Nebrigić je rekao da je postao član Srpske Desnice prvenstveno zbog njenog lidera kojeg poznaje još sa velikog mitinga za odbranu Ratka Mladića i Karadžića 2008. godine.

„Stranački program Srpske Desnice je takođe uticao na mene, a najviše deo programa koji se odnosi na predlog da se u naše školstvo uvedu u obavezno fizičko vaspitanje boks, rvanje i džudo, po uzoru na veliku bratsku zemlju Rusiju. Takođe, konačno na značaju dobijaju prave patriote i borci protiv stranih izdajnika, borci za Srbiju i Srpski narod, ne zaboravljajući na veterane koji su branili našu zemlju i Srbe širom Srpskih zemalja i teritorija.“

Miša Vacić i Saša Nebriga Nebrigić (Foto: Srpska Desnica)

Kako je francuski pukovnik stao u odbranu srpskog naroda pročitajte OVDE.

Izvor: nacionalist.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA