Najnovije

NJIH SE MILO NAJVIŠE PLAŠI: Srpski lobi u policiji ruši diktatora!

Ono što najviše boli poslednjeg diktatora na ovim prostorima je stanje u policiji. Odavno bi napao litije da nije svjestan kako u običnim jedinicama MUP-a postoje Srbi, koji bi u slučaju napada krenuli na  SAJ i Posebnu Jedinicu Policije a ne na Episkope i vjerni narod. 

Policija, Milo Đukanović (Foto: Pravda)

Piše: Velimir Eraković

Izdajnik vojničke zakletve, a sada direktor uprave policije Veselin Veljović je uz saradnike Lazovića, Blagojevića i Janjuševića u transu i totalnom delirijumu. Izdata je naredba da u svim stanicama od portira do komandira pripadnici MUP -a Crne Gore potpišu lojalnost aktuelnoj vlasti. Naravno, savršeno organizovani i vođeni Srbi su to uradili. Postavljano je mnogo zamki kako bi se makar neko otkrio, ali džaba. Sve na oko super funkcioniše, ali su stvari dijametralno suprotne stvarnom stanju. Svjesni toga, posegnuli su za promjenom ličnih dokumenata, spremajući novu izbornu krađu. 

Pokojni Momir je tako izgubio izbore, jer su Milu u drugom krugu uz amin takođe pokojnog Državnog tužioca Ratka Vukotića za dan u Nikšiću naštancali deset hiljada ličnih karata. 

Demon, koji se nakon susreta u Briselu i Papom izgubio još više, ipak smišlja odbranu. Ovoga puta uz pomoć krađe na izborima mijenjajući lična dokumenta. Milu Đukanoviću bi sad najbolje pristajao album Idola "Odbrana i poslednji dani".

Milo šalje Srbe u Cg na robiju! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA