Najnovije

Napustili radikale zbog Jutke? (VIDEO)

Smiljana Glamočanin Varga, aktuelna potpredsednica Skupštine AP Vojvodine iz redova Srpske radikalne stranke, saopštila je da je napustila radikale i sa grupom bivših članova te stranke osnovala Pokret za Banat. Novinarima je potvrdila da je u donošenju odluke o napuštanju stranke presudilo njeno saznanje o angažovanju ili, kako je rekla, prijemu Milutina Jeličića Jutke u SRS. Saopštila je da će novoosnovani Pokret za Banat svoju podršku na nastupajućim izborima dati Socijalističkoj partiji Srbije

Napustili radikale zbog Jutke? (Foto: Jutjub)

Ona kaže da nerado odgovara na pitanja o razlozima napuštanja Srpske radikalne stranke jer, kako je istakla, poštuje Vojislava Šešelja i godine zajedničkog rada.

NJeno saznanje da će Radikali angažovati Milutina Jeličića Jutku za kojeg se spekuliše da će biti u vrhu izborne liste Radikala i jedan od potpredsednika stranke ali i kadrovska rešenja i političke odluke u stranci u prethodne dve godine, doveli su do izlaska iz SRS, kazala je Glamočanin Varga.

“Kap koja je prelila čašu kada smo doneli ovu odluku je angažovanje, prijem u stranku ili kako već da se izrazim, Jutke, Milutina Jeličića Jutke. Znate, ja imam ćerku, svi imamo u okruženju i prijatelje i rođake i kumove i komšije koji imaju ćerke i sestre, mi zaista ne želimo da živimo u državi u kojoj će takve ličnosti zapošljavati žene”, kazala je za RTV Smiljana Glamočanin Varga.

Pokret za Banat će, kako je saopšteno, svoju podršku na lokalnim, pokrajinskim i republičkim izborima dati Socijalističkoj partiji Srbije a predsednica tog pokreta Smiljana Glamočanin Varga tvrdi da do izbora ostaje i na mestu potpredsednice Skupštine AP Vojvodine.

Vojska Srbije digla "migove" da zaštiti Šojgua, dron pobegao ka Prištini! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: RTV

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA