Najnovije

KOSTIĆ: Neka Vučićevi sateliti idu na izbore, Dveri će ostati dosledne bojkotu! (VIDEO)

Gost u emisiji "Onamo Namo" TV produkcije Helm Kast", koju vodi Velimir Eraković, je bio magistar i podpredsednik Dveri Ivan Kostić. U zanimljivom razgovoru govori o stanju u Crnoj Gori i ponosi se narodnim buntom u njoj.

Ivan Kostić (Foto: Jutjub)

- Neka Vučićevi sateliti idu na izbore, Dveri će ostati dosledne bojkotu, rekao je Kostić, a pričao je i o bojkotu Mitropolita Amfilohija od strane zvanične vlasti u Srbiji.

Apostrofirao je Vučićevu izdaju Kosova i Metohije i uništavanje kompletnog društva. Zalaže se za domaćinsku i zdravu, a ne kriminalnu Srbiju.

Pričao je o teškom ulasku u građanski savez i oštro kritikovao Zelenovića i Bastaća, kao i organizaciju “Jedan od milion” što ipak idu na izbore. Kostić se oštro protivi zakonu o smanjenju cenzusa na 3 posto, nazivajući to Vučićevom novom prevarom, a one koji budu učestvovali na izborima imenovao satelitima vlasti.

Sagovornik brani odlazak Boška Obradovića kod Američkog ambasadora i tvrdi da se razgovori moraju voditi sa svima. Prezadovoljan je rezultatima Dveri u srednjoj i zapadnoj Srbiji. Vojvodina po njemu nije problem, ali se boji prevelikog uticaja Zapada na Vučića. Na kraju zaključuje da je bojkot jedini pravi put i da Dveri neće odustati od njega. 

Evo zašto je Grenelu stalo do Kosova! Ako uspe, Tramp mu je obećao najvredniju nagradu!  Pročitajte OVDE  još detalja.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA