Najnovije

PODRŽAO BOJKOT, A IZLAZI NA IZBORE: Pazite kome dajete glas!

Gradski odbor Srpske Desnice Šabac izdao je saopštenje povodom izjave aktuelnog gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića da ipak izlazi na izbore, ukazujući na njegovo licemerje, pošto je isti do skora zagovarao opšti bojkot izbora. Saopštenje Gradskog odbora Srpske Desnice Šabac prenosimo u celosti.

Nebojša Zelenović (Foto: Jutjub)

Aktuelni gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i perjanica tzv. Saveza za Srbiju izjavio je da definitivno izlazi na lokalne izbore u Šapcu.

Ovaj trolični političar do skoro je otvoreno definisao bojkot kao građanski bunt i paralizu „nedemokratske države“, osoba koja je zagovarala opšti bojkot izbora kroz višemesečno mitingaško i nasilničko delovanje u organizacijama 1 od 5 miliona, Saveza za Srbiju i ostalih anacionalnih i pljačkaških grupacija koje finansiraju nepoznati zapadni izvori.

Podsetiću javnost da se Zelenović često pozivao na „profesionalne“ nalaze „Tima stručnjaka“ iz 1 od 5 miliona, zahtevao promenu članova RIK nestranačkim ličnostima i još mnogo toga kako bi se došlo do „demokratske “ atmosfere pri izbornom procesu.

Poput većine lidera prozapadnog opozicionog bloka koji, blago govoreći, nikada ne govore istinu, tako je i Zelenović zaboravio javnosti da saopšti da je upravo on pravosnažno osuđen za proneveru 5 miliona evra iz gradskog budžeta Šapca, kao i da je sa svojom klikom predvođenom žutim tajkunom Dušanom Petrovićem odgovoran za infrastrukturni kolaps mačvanskih sela i šabačke ekonomije.

Srpsku Desnicu i mene je nazivao „fašistima“, plašio Šapčane našom pojavom iako sam samo koristio dozvoljeni metaforički politički rečnik u obračunu sa ostatkom žute paradržave na lokalu u Šapcu. Zelenović koristi govor mržnje, potkrada građane sopstvenog grada, nastupa politički nekorektno prema nacionalnim organizacijama koje su apsolutno nekorumpirane za razliku od njega, a onda podlim spinovima antisrpskih medija okreće sve naopačke. Ako mi izjavimo da je on ukrao milionske iznose u Šapcu, N1, Danas i NIN predstave nas kao „klerofašiste“, a Zelenovića i ostale „demokrate“ kao metu napada „zlih“ desničara.

Zelenović je u brojnim javnim nastupima bio jedan od najglasnijh zagovornika opšteg bojkota izbora u „nedemokratskoj“ Srbiji, a danas, vidi čuda, on izlazi na lokalne izbore u Šapcu! Da li je pozivanje Zelenovića na bojkot bila farsa kako bi se on na neki način ponovo dočepao vlasti ne bi li nastavio pljačkaški pohod na gradsku kasu „nedemokratske“ države u kojoj žive i Šapčani? Srpska Desnica upozorava srpsku javnost da Zelenović Srbiju i „svoju“ lokalnu sredinu vidi kao plen koji bi da očerupa do koske, spreman da i svojima potura nogu u vezi sa izbornim bojkotom!

Anacionalni, od Zapada usmeravan bojkotaški „opozicioni“ lobi u sebi nema ni čast ni ljubav prema svojoj zemlji i građanima. Umesto političkih manipulanata sa liste srbofobnih političkih partija, NVO i pojedinaca izaberite nacionalnu opciju koja je raskrinkala Zelenovića i slične političke parazite spremne da iz bojkota krenu u odbranu svojih fotelja i to putem izbora u „nedemokratskoj“ zemlji. Eto, sa ovakvim licemerima Srbija ima posla, pa izaberite sami. Sa Srpskom Desnicom do pobede!

Kako režim u praksi funkcioniše, pročitajte OVDE!

Izvor: nacionalist.rs

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA