Najnovije

NAPREDNJACI NASTAVILI TEROR NEISTOMIŠLJENIKA: Oteo papir aktivistima SNS koji su mu došli na vrata, pa završio u policiji!

Beograđanin Ilija Jovičić, tvrdi da su mu juče na vrata došli aktivisti Srpske napredne stranke, koji su imali lične podatke njega i njegove supruge.

Ilija Jovičić (Foto: Jutjub)

 ada ih je pitao odakle im to, kaže da nije dobio odgovor, pa je jednom od aktivista uzeo papir. Nakon toga je, navodi Jovičić, došla policija i privela ga u stanicu.

Pošto je prethodno kontaktirao prijatelja, koji je, kaže, blizak jednoj opozicionoj partiji, ubrzo je u stanicu došao i advokat Vladimir Todorić.

"Kad sam došao u stanicu, ja sam saznao od nekog drugog policajca koji me je ispitivao da sam prijavljen da sam nasrnuo na neke žene, da sam im oteo neku fasciklu, mobilni telefon, tako nešto i da sam ih vređao i pretio Đilasom, e to je bilo najčudnije od svega. Posle toga sam bio u nekoj drugoj sobi ne trećem spratu, gde sam ponovo isto dao izjavu, čovek je sačinio zapisnik, ja sam to potpisao i onda je trebalo da sačekam valjda tužioca, tako sam razumeo, ali je onda došao Vladimir Todorić, advokat, i ja sam se iznenadio kad sam ga video, i on je rekao da nema nikakvog osnova da me tu drže duže, jer sam ja izjavu potpisao i rekao mi je: 'Polaziš kući'", ispričao je Jovičić.

Pročitajte OVDE kako je Vjerica Radeta isprozivala Zoranu Mihajlović.

Izvor: N1

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA