Najnovije

BRAKOVIĆ: Zašto volimo Asada? Zato što je ostvario srpski san! (VIDEO)

"Psihoterapeut zna da je za bilo kakav pokušaj bekstva iz pakla najpre potrebno dotaći dno.“ , rekao je u recenziji knjige "LJudski aparat", psihoterapeuta, edukatora, pisca, kolumniste, analitičara i bubnjara, kritičar Aleksandar Saša Ignjatović. U svom aktuelnom delu Braković obrađuje nepresušnu temu rijalitija, kako onih koji ih organizuju, tako i onih koji u njima učestvuju. Potreba za novcem je izražena kod obe strane, takozvanih medijskih tajkuna koji večno tragaju za "najboljim i neponovljivim rijaliti formatom, kao i onih koji žele da steknu i slavu, ili su je već izgubili, pa životare "predstavljajući sebe na najbolji mogući način".

Marko Braković (Foto: Jutjub)

Do sada je objavio i romane Fejsbuk Predator (2014) i Tablet (2015). 

Sa ovim sve popularnijim autorom i sagovornikom na raznim tribinama, popričali smo i o gorućem problemu koji pogađa i ove prostore, a to je pedofilija, šta je jeres reći i da li može da se izleči. NJegov odgovor će vas, u okviru ove pipave teme, verujemo ostaviti bez reči. Šta su pokazala najnovija istraživanja i da li može da pomogne hemijska kastracija koja se sve češće pominje?

- Ne volim da pričam o pedofiliji iako mi je to struka, samo kažem da ih treba izolovati iz društva.

Bilo je reči i o "Fejsbuk predatoru", pionirskom delu iz oblasti digitalnog realizma, o muvanju i potragi za seksualnim partnerima na društvenim mrežama, uz prilično sočne opise, sa ličnim pečatom autora.

- Bukovski jeste jedan od mojih književnog uzora, mada mislim da mojim novim delima ne ličim na njega, ispekao sam zanat, taj roman je poun testosterona i energije, mnogim čitaocima se on najviše sviđa, što pokazuje i izdavanje četvrtog izdanja. Muška seksualna moć je jako fragilna stvar na nju utiče sve socijalni materijalni status samopoštovanje, pa ženska emancipacija, danas žene voze i bombardere F 16, rade stvari koje su bile nezamislive a to muškarce kastrira na neki način. Sama ideja da ti se možda neće dići, pravi povratnu sprega da se to i desi, penis ne može da kaže možda ću danas da *ebem, ako počnem da razmišljam onda najverovatnije neću, kaže naš sagovornik sa kojim smo popričali i o trendovima u seksu, seks industriji, gej vezama koje su više moda, nego potreba i želja. I u čemu to opet kasnimo za svetom?

Braković je vrstan analitičar, iako mu to nije struka, i geopolitičke situacije u svetu, zahvaljujući istraživanjima koje je radio zbog svog romana "Tablet".  I dalje ga sve to veoma zanima, pa je upućen u Siriju, Jemen, Liban..

- Sirija se desila i nama 91 i 92, zato mi volimo Asada ono što je on uspeo, mi nismo uspeli. On je dostigao onaj san koji mi nismo, a to je da sačuvamo zemlju i pobedimo agresora...

- Zašto volimo Ruse? Zato što su Rusi ono što Srbija nikada nije uspela. Oni su onaj potentni falus koji zna da se izbori sa teškim situacijama i da ostane za stolom gde se odlučuju glavne stvari. 

- Mi smo mali đokica impotentni koji nikad nije *ebo i gleda nekog starijeg brata koji *ebe sve redom i *ebe čak i kad mu je teško i kaže, što bi ja voleo da budem ovakav…

Pročitajte OVDE    šta se upravo dešava u Idlibu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA