Najnovije

"IZAĐITE NA ULICE I NEMA PREDAJE!": Nova pesma posvećena litijama u Crnoj Gori zapalila internet i društvene mreže! (VIDEO)

Mladi podgorički hiphoper, Luka Bulatović poznat kao Ludži snimio je sjajnu pesmu ''Oprosti nam Bože'', koja je posvećena vernom narodu u Crnoj Gori koji brani svoje svetinje.

Narod u litijama (Foto: Jutjub)

- U ne baš idelnim uslovima odlučio sam da snimim prvu pjesmu preko web mikrofona sjećam se bila je 2015-ta godina kad se nije puno ni slušao moj zvuk al ipak sam želio da radim to jer nekako sam to osjećao kad napišem neku pjesmu osjećao sam se lakše i ako tad moj život nije baš izgledao najsjajnije to je bio moj bunt protiv sistema da iskažem moj stav - kazao je hiphoper.

‼️ŠEF MILOVE POLICIJE VESELIN VELJOVIĆ SA BALKONA JE POSMATRAO LITIJU. GLEDAJTE SLOBODU IZ PRIKRAJKA KAD JE VEĆ NISTE...

Posted by Marko Milačić - Prava Crna Gora on Saturday, February 29, 2020

Pjesmu ''Oprosti nam Bože'' je snimio jer je upravo htio da iskaže svoj bunt protiv sistema koji hoće da uništi naše postojanje i da naprave neku svoju veru, neku svoju Crkvu.

Reči ove pesme dosta toga govore kroz šta naš narod prolazi pa neka im Oprosti Bog i nama isto jer taj jedan čovek nas predstavlja, istakao je Ludži.

Luka Bulatović je na kraju jasno poručio ''Ne damo svetinje''

Izašao na terasu dok je prolazila litija, a onda uradio ovo! Više o tome OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA