Najnovije

HVALIO SE OGROMNIM PONOSOM: Tomović joj nudio lizanje međunožja i g*ze, a pevačica je sada sve ostavila bez teksta! (FOTO)

Pevačica Ivana Sirena u medijima često pominjana kao "devojka od plastike", iznenadila je pratioce na društvenoj mreži Instagram najnovijom objavom. Zgodna crnka je za svoj nastup odabrala nesvakidašnju odevnu kombinaciju.

Vladimir Tomović u Zadrugi (Foto: Jutjub)

Sirena je obukla zeleni kombinezon, propraćen plaštom, cirkonskom krunom, kaišem i naravno visokim štiklama istakla duge s*ksi noge.

O ovoj dami se u više navrate pričalo zbog njenog neobičnog imena i autentičnih stajlinga, kao i izgleda. Ali, fokus javnosti na pevačici bio je najjači kada su isplivale Ivanine privatne poruke sa diskvalifikovanim učesnikom treće sezone rijalitija "Zadruga" Vladimirom Tomovićem.

Bivši zadrugar se nije ustručavao prilikom pisanja, pa je Sirenu redovno pozivao na s*ks.

- Koliko želiš da ti ljubim p*čkicu i ližem stopala i g*zu?! - pitao je Vladimir i dobio iznenađujući odgovor.

- Ne tražim ti da mi ližeš stopala, a koju pozu najviše voliš, da čujem?! - napisala je Ivana.

- Ja to želim jako. Obožavam s*ks javno, park, brod, more, lift, šuma, pored puta, u VC-u diskoteke, nisi nigde slično? Zezaš me - istakao je kršni Crnogorac, Ivana mu je uzvratila da voli klasiku, u krevetu.

Tomović je i dalje insistirao da pričaju prljavo i bezobrazno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👑IVANA SIRENA👑 (@ivanasirena) on

- Posle posla, maženje i poljupci, a ujutru otkidanje. Preko dana plaže, ručkovi. Vrh. Budiću te tako što ću ti lizati p*čkicu, dušo. Kad god pomislim na tebe neki impuls u gaćama proradi. Koliko želiš da te t*cam, dušo? - pitao je zadrugar, ali nije dobio željni odgovor.

- Želim prvo da me ljubiš, paziš i maziš da bi nam s*ks bio lepši. Odvikla sam se od s*ksa. Rekla sam sebi imaću s*ks sa onim ko mi se bude baš sviđao i ko me bude zaslužio - pisala je pevačica.

- Verujem. Ali ćeš se na mene navući. Uh. Sad bih ti lizao dugo. Dala bi mi da ti ližem p*čkicu i g*zu, dušo. Uh, ja volim velike p*čke, draga, da moja velika k*rčina lagano ulazi i da razbija i volim velike usnice i mesnate - istakao je Tomović.

- Pa kako da budem raširena kad ne ulazi k*rac u mene? Ili bi ti voleo da ti je devojka razjebana? - upitala je Ivana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👑IVANA SIRENA👑 (@ivanasirena) on

- Znam da te ne j*be niko, ljubavi, ali treba da imaš dildo i da uživaš. Mnoge žene, čak i one koje imaju momke, imaju vibrator. Voleo bih da mi je devojka razj*bana, naravno. Neću sad da ti se hvalim, ali ja imam veliki i debeo k*rac i kad god nisam pažljiv, curama bude loše - hvalio se Tomović u porukama koje je svojevremeno preneo "Kurir".

Nije poznato da li je došlo do prisnijeg kontakta između Ivane Sirene i Vladimira Tomovića.

Pročitajte OVDE     šta to nećete videti na Pinku.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA