Najnovije

SKANDAL! OVO NEĆETE VIDETI NA PINKU! Obezbeđenje tuklo učesnika Zadruge i pretilo mu! (VIDEO)

Iako u zaglavlju snimka koji se pojavio na Jutjubu, stoji da je "skinut" sa BiH TV Pink, na srpskom nije okačen, a kamoli pomenut, kao i u medijima, pisanim i elektronskim.

Zadruga (Foto: Jutjub)

Ukoliko je zaista tačno da je obezbeđenje, koje je angažovano da sprečava incidente među učesnicima, tuklo jednog od njih, u ovom slučaju Mensura Hajdarpašića, to je onda pravi skandal!

Šta god da se dogodilo, jer nismo našli snimak tog incidenta, Mensur je ispričao kako ga je jedan pripadnik obezbeđenja uhvatio za vrat, ali i pretio da će “videti svoje”. Upućeni koji prate ovakve rijaliti programe tvrde da je sve maslo bivšeg a izgleda i budućeg učesnika Vladimira Tomovića koji je pre izvesnog vremena bio izbačen baš zbog fizičkog nasrtaja na Mensura. A kako je on to zakuvao, verujemo da će izneti neko ko zna celu priču. Ipak, sumnjamo da će ona izaći na videlo u “regularnim” medijima, budući da nikome nije u koristi da se zamera “ružičastoj televiziji”.

Ovo je uz nedavan skandal o navodnom ubacivanju nekih čudnih supstanci u piće na žurkama, posle koje učesnici “odlepe” i kasnije se ne sećaju ničega, drugi koji baca veliku senku na ovaj rijaliti.

Pročitajte OVDE   sve o novoj vreloj akciji u Zadrugi.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA