Najnovije

PODGREJTE STRAST U KREVETU! Isprobajte dogi stajl na novi način! Uradite ovo i poludeće

Momci posebno vole ovu pozu zbog duboke penetracije, divnog pogleda i činjenice da se osećaju kao "brutalni osvajači".

Ilustracija (Foto: printskrin)

Devojke takođe doživljavaju uzbuđenje u ovoj pozi, mada nije uvek tako. Poza poznata kao "dogi stajl" devojkama izgleda kao okrutna poza u kojoj je partner zainteresovan samo za vaginu.

Seksolozi predlažu nekoliko načina da ovu pozu učinite intimnijom i senzualnom.

Pokušajte da ovaj seksi položaj uradite u pozi kašike - tako da vas muškarac pridržava rukama.

"Dogi stajl" poza sama po sebi poziva na aktivno kretanje i budi životinjske instinkte, ali postoje i druge, romantičnije verzije ove poze, kao što je telo uz telo. Pustite ga da on ostane nazad, a zatim se nagnite unazad i šapućite mu nešto na uvo. Vidite, to je sasvim druga stvar.

Zamolite ga da polako i nežno počne. U stvari, kod "dogi stajl" poze sva kontrola je u rukama momka, tako da je lako da se zanese i zaboravi da postoje i vaša osećanja. Zamolite ga da vas malo zadirkuje i počne sporije, a zatim postepeno ubrzava i povećava dubinu penetracije. Ovo će biti jednako uzbudljivo za njega i za vas i samim tim se šanse za orgazam značajno povećavaju.

Nemojte mešati "dogi stajl"  sa "prljavim" razgovorima. Umesto "prljavih" reči inspirišite svog partnera nežnim šaputanjem ili delikatnim pitanjima.

Okrenite se i pogledajte ga u oči. Jedan od glavnih nedostataka psećeg stila je nedostatak kontakta očima između partnera, koji, kao što je poznato, povećava osećaj intime tokom seksa. Ali, ovo možete korigovati. Dok uživate u ovoj pozi možete da se okrenete i pogledate partnera najstrastvenijim pogledom.

Koristite ovu pozu dok ste uzbuđeni, a zatim se prebacite u drugu pozu. Kada osećate da ste oboje dovoljno zagrejani, recite šta želite i pogledajte ga u oči. Pređite na misionarski položaj i dovedite ga do vrhunca.

Koje su najopasnije poze u seksu pročitajte OVDE.

Izvor: zenskimagazin.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA