Najnovije

MILO SE VIŠE PUTA PRODAVAO! STIGAO JE DA BUDE SVE: Ateista, krstoljub, progonitelj SPC i osnivač nove crkve!

Nije zapamćeno da je jedan balkanski političar i "državnik" u dve decenije stigao da bude istrument srpskog, bošnjačkog, crnogorskog i albanskog nacionalizma. Predsednik "svih građana" Crne Gore, Milo Đukanović, nije propustio novu priliku da ogovora, blati i negira deo sopstvenog naroda, kao i jedinu kanonsku i tradicionalnu pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori, Srpsku pravoslavnu crkvu.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

Radunović: Đukanović gubi tlo pod nogama, kraj mu se bliži

- Ništa tako precizno ne govori o prirodi ovog diktatorskog režima kao terminologija koju, po ko zna koji put, Đukanović vraća u igru - ocenio je poslanik DF-a Slaven Radunović.

Velikosrpski nacionalizam, ruski imperijalizam i unutrašnji neprijatelji koji hoće da zaustave Crnu Goru na njenom “putu prosperiteta,” služe mu za homogenizovanje svog biračkog tela, ali i kao "dimna zavesa" ka Zapadu, zbog koje oni, valjda, treba opet da zažmure na oba oka i zaborave da je Crna Gora inkubator narko-švercerskih bandi, leglo korupcije, zemlja zarobljenih institucija i medijskog mraka, istakao je Radunović.

Samo licemjer, po njegovim rečima, koji je žestoko diskriminisao jednu nacionalnu grupu zbog svojih političkih potreba, može tu istu grupu ovako napadati zbog njihove borbe da očuvaju svoju Crkvu.

- Mene, lično, raduje ovakvo njegovo ponašanje, jer je ono siguran znak da Đukanović gubi tlo pod nogama. Svaki potez koji povuče obije mu se o glavu. Litije su sve masovnije, a njegov politički kraj sve bliži - kategoričan je Radunović.

Danilović: Đukanović najpametniji kad ćuti 

Đukanović je najpametniji kad ćuti, ali odavno, nažalost, raspričao se toliko da stvara zaglušujuću buku, kazao je poslanik Ujedinjene, Goran Danilović.

NJemu bi bilo najpametnije da ne pominje Hrvatsku i Bosnu ili bilo čiji nacionalizam.

- Od njegovog rata za mir dimilo je i gorelo odavde do Neretve na kojoj je želio da utvrdi granicu Crne Gore. I kao što ni u čemu nije bio dosledan nije ni u ratovanju – prvo bi prozivao i osuđivao dezertere, pa onda i sam postajao dezerter - naglasio je Danilović.

SPC je po njegovim rečima instrument velikosrpskog nacionalizma? Neka vreme i istorija pokažu je li to istina ili laž. On je, međutim, neupitno bio instrumen Velikosrpskog nacionalizma kada mu je to bilo korisno, podseća Danilović i dodaje:

- Nije, ipak, zapamćeno da je jedan balkanski političar i „državnik“ u dve decenije stigao da bude istrument srpskog, bošnjačkog, crnogorskog i albanskog nacionalizma. Istovremeno, bio je ateista, krstoljubitelj i naložitelj badnjaka pred Cetinjskim manastirom i osnivač "nove Crkve".

- Tako političko petljanje, toliko verolomstva i mlataranja nije zabeleženo na ovom prostoru. NJegovi juriši su išli do Knina i od Knina nazad do Cetinje. Jedini je stigao što niko nije; bio je na svim zaraćenim stranama na Balkanu, bio svugde, a nigde nije prispeo - istakao je Danilović.

Dodikovo upozorenje diglo Srbe na noge! Više o tome OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA