Najnovije

NOVOSTI IZ SINEPLEKSA: Nastavak horora „Dečak” sa Kejti Holms u glavnoj ulozi, a tu je i novi film Vina Dizela(VIDEO)

Na repertoaru Sinepleks 4D Delta Siti, Sinepleks UŠĆE Šoping Centar i Sinepleks BIG Beograd bioskopa za period od od 12. do 18. marta nalazi se šest novih naslova, Akšn Najt događaj i prenos Metropoliten opere.

Vin Dizel (Foto: Sinepleks)

Za početak tu je romantična bajka koja će vas nasmejati do suza...

,,Hotel Beograd”

– Romantična bajka koja će vas nasmejati do suza i odvesti na neku drugu planetu. Pavle je bogati naslednik i vlasnik prestižnog hotela Beograd, poznat po svojim burnim izlascima i raskalašnom načinu života. Kada se u taj svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život se pretvara u avanturu gde je sve moguće. U glavnim ulogama Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dijana Požarskaja, Boris Dergaćov, LJubomir Bandović, Jelisaveta Teodosić, Srđan Žika Todorović i Aleksandra Kuzenkina.

,,Bladšot”

– Film prati Reja Gerisona, poginulog vojnika kog je korporacija za proizvodnju oružja ,,Rajzing Spirit Tehnolodžis”, uz pomoć posebne nanotehnologije, uspela da vrati iz mrtvih. Sa armijom nanotehnologije u svojim venama on postaje nezaustavljiva sila, jači nego ikada i poseduje mogućnost samoizlečenja. Nove sposobnosti, međutim, imaju svoju cenu… U glavnoj ulozi gledamo Vina Dizela.

Ekšn najt događaj uz naučno fantastičnu akciju sa Vinom Dizelom u glavnoj ulozi i dodatnu energiju koju će vam pružiti Red Bull, u četvrtak, 12. marta od 19:30 časova. Ulaznice su u prodaji.

,,Dečak 2”

- Nastavak filma „Dečak” sa Kejti Holms u glavnoj ulozi. Radi se o neverovatnoj priči o dečaku-lutki koja je šokirala publiku širom sveta. Odlično stilizovan, sablastan, neizvestan i prilično uznemirujući horor film, kakav dugo nismo gledali na filmskim platnima. Nakon što se mlada porodica, nesvesna njene prošlosti, useli u vilu Helšir na zabačenom imanju, njihov sin pronalazi novog prijatelja, jezivog lutka kog naziva Brams. Brams je prilično sablastan lutak, koga morate da se bojite. U njemu stanuje zlo, a u njegovom domu mora da se igra po njegovim pravilima!

,,Naša ljubav”

- DŽoan i Tom su u braku godinama. U njihovoj vezi oseća se lakoća koja nastaje iz života koji su proveli zajedno i velike ljubavi koja se ogleda u nežnosti i humoru koji dele. Kada DŽoani otkriju rak dojke, tok njenog lečenja počinje da baca senku na njihovu vezu, pošto počinju da se suočavaju sa izazovima koji preteći stoje pred njima i pokazuju u šta bi život mogao da se pretvori ukoliko bi se nekome od njih nešto dogodilo. U glavnim ulogama našli su se Lijam Nison i Lesli Manvil.

,,Otkrila sam špijuna”

- Film prati strogog CIA operativca DŽej DŽeja, koji je degradiran i poslat u tajnu misiju da zaštiti porodicu devetogodišnje devojčice Sofi, koja mu nikako taj posao ne olakšava. Kada Sofi otkrije skrivene kamere u svom stanu, upotrebiće svoje veštine da locira ko ih nadzire. U zamenu da ne otkrije ko je DŽej DŽej, Sofi ga zamoli da provodi vreme s njom i nauči je da bude špijunka. Uprkos oklevanju, DŽej DŽej shvati da ne može da se odupre njenom šarmu.

,,Istinita priča o Kelijevoj bandi”

- Zasnovan na istoimenom romanu Pitera Kerija, film govori o australijskom buntovniku Nedu Keliju i njegovoj bandi dok su bežali od vlasti pred kraj 19. veka. O australijskom odmetniku Nedu Keliju snimljeno je nekoliko filmova, a glumili su ga, između ostalih, Hit Ledžer i Mik DŽeger. U najnovijoj verziji reditelja DŽastina Kurcela, koja je urađena po istoimenom romanu Pitera Kerija u pank-rok stilu, plemenitog pljačkaša tumači DŽordž Makaj. Važne uloge u filmu “Istinita priča o Kelijevoj bandi“ igraju i Rasel Krou i Esi Dejvis.

METROPOLITEN OPERA

Leteći Holanđanin- Fransoa Žirard, čija je mistična, krvlju natopljena vizija Vagnerovog ,,Parsifala” postala jedan od umetničkih vrhunaca proteklih Metovih sezona, ovaj put se okreće drugom Vagnerovom remek-delu, ,,Leteći Holanđanin”, kojim diriguje Valeri Gergiev. Prvi put u Metu, Sir Brajan Terfel tumači ulogu misterioznog Holanđanina, osuđenog da zauvek luta morima. Anja Kampe je odana Senta čija ga ljubav može osloboditi. Budući da je Senta opsednuta portretom legendarnog moreplovca, pozornica Meta pretvorena je u kolosalno ulje na platnu. Franc Josef Selig tumači ulogu Sentinog oca Dalanda, Sergej Skorokhodov nastupa u ulozi lovca Erika, David Portilo tumači ulogu Kormilara, a Mihoko Fujimura Sentinu dadilju Meri.

Pročitajte OVDE  sve o domaćem filmu “Sumrak u bečkom haustoru”.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA