Najnovije

AKCIJA KRENULA IZ NIŠA: Srpska desnica formirala "Karavan mladih" za pomoć starijima u borbi protiv virusa korona (FOTO)

Savet za mlade Gradskog odbora Srpske desnice Niš odlučio je da formira „Karavan mladih“, koji će u narednom periodu obilaziti stare, hronično bolesne i slabo pokretne osobe, i snabdevati ih osnovnim životnim namirnicama.

Aktivisti Srpske desnice (Foto: Srpska desnica)

“U aktuelnom trenutku, kada je pandemija korona virusa na vratima Srbije, naša vera, porodica i tradicija su osnovne vrednosti Srpske desnice koje su danas važnije nego ikad. Porodične vrednosti nas uče da imamo moralnu obavezu prema najstarijim članovima zajednice, da im pomognemo, kad god im je pomoć potrebna”, navodi se u saopštenju Srpske desnice.

(Foto: Srpska desnica)

“Dok traje opasnost od infekcije korona virusom, koji je posebno opasan za tu populaciju, Savet mladih Gradskog odbora Srpske desnice Niš će kroz „Karavan mladih“, obilaziti sve one koje nema ko da obiđe, i pružiće im pomoć u smislu nabavke i plaćanja računa.

(Foto: Srpska desnica)

Težak trenutak današnjice i borbe sa nevidljivim protivnikom, treba da nas ujedini i pokaže da je Srpska sabornost ključ uspeha u svim teškim vremenima, i da su mladi Srpske desnice ovim činom, dostojni potomci slavnih predaka”, dodaje se u saopštenju.

(Foto: Srpska desnica)

Pročitajte OVDE zašto je odložen video sastanak Angele Merkel i Aleksandra Vučića.

Izvor: Nacionalist

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA