Najnovije

BORJAN IMA REŠENJE ZA ZAVRŠETAK SEZONE! Golman Zvezde pecnuo Partizan: Želim da podignem oba pehara pred punom Marakanom

Pandemija koronavirusa, prekinula je skoro sva sportska takmičenja u svetu, a među njima je i fudbalski šampionat Srbije.

Borjan (Foto: Jutjub)

Naravno cela situacija utiče na regularnost takmičenja i postavlja se pitanje kako i da li je uopšte moguće privesti sezonu kraju.

Golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan predložio je jedno potencijalno i vrlo zanimljivo rešenje, naravno ukoliko to bude bilo moguće kada se pandemija završi.

''U ovom trenutku kao najrealnija varijanta deluje da se ne igra plej-of, nego da se odrade još četiri preostala kola i završnica kup takmičenja kad se za to steknu uslovi. Onda bi igrao svako sa svakim i na neki način bi se plasman odredio po pravdi. Naravno, voleli bismo da se završe svih 37 rundi, ali okolnosti su vanredne'', izjavio je Borjan za ''Žurnal''.

NJegova velika želja je da podigne oba pehara ove sezone.

''Voleo bih da se odigra i kup. Ambicije, kao i u svakoj sezoni, vezane su nam za osvajanje duple krune. Želim da podignem oba pehara pred punom Marakanom, verujem da će to i da se dogodi'', zaključio je Borjan.

Zvezda šampion, a šokiraće vas šta je odlučeno za Kup Srbije u fudbalu! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Sportski žurnal

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA