Najnovije

"Budale koje vodite Srbiju ne zatvarajte granice za naše koji se vraćaju iz ekonomskog izbeglištva u koje ste ih oterali"

Aleksandra Vučića niko nije sprečio da se vrati u Srbiju kada je početkom marta boravio na skupu u SAD gde su među učesnicima otkriveni oboleli od korone. Isti taj Vučić po povratku u Srbiju odbio je da se samozoluje busajući se u grudi "kako bi neki hteli da ga stave u karantin ali ne da narod!?". Danas isti taj čovek sa njegovom dvorskom svitom razmatra zatvaranje granica za državljane Srbije koji se nalaze u inostranstvu.

Vučić i Ana Brnabić (Foto: Ministarstvo odbrane)

Piše: Igor Marinković 

Među tim Srbima sa druge strane granice mnogo je onih koji su zemlju napustili zbog “ide nam nikad bolje” politike SNS, danas su, zbog pandemije ostali bez svojih poslova, mnogi su radili i na crno, bez zdravstvene zaštite, radnih dozvola. Sada kada su ostali i bez prihoda zbog pandemije normalno je da se vrati u svoju Srbiju. Neki se vraćaju jer imaju ostarele roditelje koje aktivisti SNS još nisu obišli sa kilo leba i paštetom, neki imaju decu za koju su zabrinuti, a svi oni imaju srpski pasoš i srpsko državljanstvo.

Sumanuti postupci ove vlasti obeležili su početak ove pandemije, ali zabrana ulaska našim državljanima, zabrana povrata kuću srpskim ekonomskim izbeglicama koje su Vučić i njegov režim, ali i oni pre njega, opterali u Evropu i Svet biće najsramnija potez od početka pandemije. Da li je plan da se van Srbije ostavi stotine hiljada Srba primer te solidarnosti na koju nas pozivaju Vučić i njegova jača polovina Ana Brnabić!?

Granice ne smeju da budu zatvorene za građane Srbije, mora im se dozvoliti da se vrate svojim kućam, a država treba da se potrudi da oni koji karantin ne poštuju budu kažnjeni, ali ne tako što će biti ostavljeni da umiru na granicama sa Mađarskom i drugim zemljama. 

Budale koje vodite Srbiju i koje ste do pre par dana pozivali građane da idu na šoping u Milano odakle je i stigo prvi slučaj korone, zatvorite li granice za naše ljude, prijatelje, rođake, decu koji se vraćaju u otadžbinu biće te odgovorni za svakog našeg čoveka umrlog na granicama proklete EU. 

Da ne bude da to radite zbog nas koji se već nalazimo u radnom logoru Srbija, poručujem vam NE u moje ime!

Tekst Igora Marinkovića “Suflerka i Neron” pročitajte OVDE.

 Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA