Najnovije

Fantastični popusti na knjige za mališane i tinejdžere – Isporuka besplatna!

Boravak kod kuće sa decom lepši je uz knjigu

Dečji dani kulture očekuju nas za nekoliko meseci, ali odlična vest je da su popusti koje  izdavačka kuća Laguna odobrava tokom trajanja njihove tradicionalne manifestacije posvećene najmlađim čitaocima već tu.

Od 20. do 29. marta, na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs Laguna organizuje akciju sa popustima na sve knjige za decu i tinejdžere.

Tokom trajanja akcije za kupovinu jedne knjige odobren je popust od 25%, za kupovinu dve knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri i više 40%. Za knjige na akciji ne važe članski i količinski popust. Besplatna je isporuka za sve porudžbine iz Republike Srbije.

Ulepšajte dan svojim mališanima knjigama-slikovnicama, kao što je „Devojčica i meda“, čitajte im najlepše priče iz „Pričanki“, ili ih nasmejte i razigrajte vicevima i pitalicama iz „Otkačene škole 2“.

Za malo stariju decu pravi su izbor knjige iz edicije „Klasici književnosti za decu“, ili iz serijala o dečaku Tomu Gejtsu, kao i naslovi „Zagonetna potraga“, „Kako sam postao detektiv“, „Mama vila i ja“ i mnogi drugi.

A tinejdžeri će uživati u naslovima kao što su „Kaput od mahovine“ i „Neću da mislim na Prag“.

Naslove na akciji možete videti na sajtu Lagune.

Izvor: Pravda

 

 

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA