Najnovije

Velika akcija koja će vam olakšati izolaciju: Knjige kao najbolji prijatelji!

Vulkan izdavaštvo kao najbolji prijatelj u doba izolacije.

Foto-Vulkan

Vulkan je pripremio veliki broj naslova u kojima ćete uživati ovog proleća. U svim objektima Moj Kiosk, od 23. marta do 19. aprila u sklopu prolećne akcije moći ćete da nabavite jednu knjigu po ceni od samo 399 dinara, a ukoliko se odlučite za dve knjige po izboru – njihova cena će biti samo 499 dinara!  

Ako vreme u izolaciji provodite tako što pripremate različite đakonije i uživate u isprobavanju novih recepata, knjiga Paša od kuhinje je idealna za vas. Paša ima redak dar u Otomanskom carstvu, jer vlada aromama, ukusima i začinima, kojima utiče na srca, um i zdravlje ljudi koji okuse njegove đakonije. Dok putuje u razne gradove carstva, od najboljih kuvara uči kulinarske veštine, ali i magiju začina i uticaj zvezda. Kad upozna prelepu igračicu Kamer, poželeće da s njom podeli budućnost. Da bi spasao ljubav svog života haremske sudbine, moraće da pronađe način da svoj kulinarski talenat pretvori u moćno oružje.

Roman Sada me poljubi pisan je za sve ljubitelje nesvakidašnjih životnih priča smeštenih u prelepoj Italiji. Jednom kad osetimo pravu ljubav, teško da možemo da je kontrolišemo. Pogodi nas pravo u srce i uzdrma nam čitav svet, i onda je prekasno: ni udaljenost u vremenu ili prostoru ni prirodne nepogode ne mogu da je zaustave. Upravo to se dogodilo i Leonardu, glavnom junaku ovog romana. Imao je samo jednu veliku ljubav u životu - zvala se Anđela i nestala je bez traga ubrzo po rođenju njihove ćerke Laure, pre sedamnaest godina. Kad Leo konačno dopusti ćerki da ide s društvom na Mikonos, ona će se vratiti kući drugačija, sa šokantnim otkrićem o majci. Ovo putovanje pomoći će joj da pronađe snagu u sebi i shvati šta znači ljubav. A Leo će naučiti da, samo ako dovoljno želimo, i najmanji čin ljubavi može da bude pravo čudo.

Glavna junakinja romana Ana se još kao tinejdžerka zarekla da će imati veliku i bučnu porodicu kakvu je oduvek želela. Pošto je detinjstvo provela u domu, to je bila jedina misao koja joj je pomogla da pregura teške dane. S druge strane, život Tea Montgomerija je naizgled savršen jer potiče iz bogate porodice. Mada nije siguran da želi dete u ovom okrutnom svetu, jer je njegovo detinjstvo bilo bez ljubavi, Teo je još kao tinejdžer obećao sebi da će pronaći srodnu dušu, nekoga ko će ga bezuslovno voleti. Jednog dana sreli su se u liftu – dve uništene duše iz dva različita sveta – zavoleli se i započeli vezu. Da li će njihova ljubav biti dovoljna da prevaziđu bol iz prošlosti? Ili će Ana i Teo slomiti jedno drugom srce? Svaka ljubavna priča ima dve strane. Ovo je Anina.

Ovo su samo neki od neverovatnih romana koji učestvuju u velikoj prolećnoj akciji. Spisak svih naslova, pogledajte u nastavku:

Sedam godina kasnije
Oluja strasti
Dame biraju
Paša od kuhinje
Sada me poljubi
Ana

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA