Najnovije

SEKA SABLIĆ: Izbegavam Vučićeve govore!

Naravno, nisam išla u prodavnicu, nemam taj problem, ali sam jedno 45 minuta brzim hodom hodala jer to uvek radim – kaže glumica Jelisaveta Seka Sablić odgovarajući na pitanje Danasa šta radi i kako joj teku dani u karantinu. Ona dodaje kako inače ne voli jutra, ali joj jučerašnje nije bilo strašno.

Seka Sablić (Foto: Jutjub)

– Ne volim jutra ali je ovo danas bilo lepo. Sunce je već izlazilo… Ali stvarno, kako god okrenete, mene makar, sve to podseća na vampire. Znate, ono, kao vampiri se polako smiruju i brzo vraćaju jer sunce pušta svoje zrake – objašnjava kroz smeh Seka Sablić i nastavlja:

– Ne volim ta strašno rana jutra, drugo je oko osam sati kada već sve zaživi, a ne ova mrtva atmosfera gde mi starci kao zombirani šetamo po ulici. I, eto tako provodim vreme – konstatuje Seka Sablić. Najviše je, kako kaže, muče iščekivanje i neizvesnost.

– To iščekivanje je strašno, šta će dalje biti, i ta nezivesnost koju oseća svako ko ima mozga. Sve je i dalje u magli, ne zna se šta će biti. Kao da ćemo živeti na nekoj drugoj planeti. Nije to samo virus, nego i ko preživi, šta će preživeti, koje struke će ostati, koje neće. Jednostavno, ništa se ne zna. Ona kaže da ne misli toliko o sebi nego o bližnjima.

– Ne mislim ja o sebi i za svoje godine, nego svi mi imamo nekoga i zato brinemo – kaže Sablić. Upitana postoji li nešto što je u ovoj situaciji umiruje odgovara:

– Teško. Umiruje me moja kuća jedino. Ja volim svoju kuću. Živim sama, tako da meni to ne pada teško. Hoću da kažem, iako živim sama nisam usamljena. Imam unuke, imam sina, imam snaju, koji su blizu.

Na pitanje nalazi li išta dobro u svemu ovome odgovara:

– Ja uvek tražim nešto pozitivno. Sada nigde ne žurim, ništa me ne deranžira. Pratim televiziju ali sada vrlo kontrolisano. Slušam informacije. Odustajem, naravno, od slušanja Vučićevih govora. To nikako i to stvarno preporučujem svima da izbegavaju, pogotovo mi obeleženi u ovoj priči, da nikako ne slušaju jer je to stvarno neizdrživo i nije dobro za zdravlje. Ako preživite te govore u toku noći ćete se sigurno probuditi u nekoj mori – smatra Seka Sablić i poručuje na kraju:

Ostanite kod kuće. Može se.

Pročitajte OVDE    ispovest zaraženog Đorđa Davida.

Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA