Najnovije

Igor Jurić izneo šokantnu informaciju, čeka još dokaza! Političar koga cela zemlja zna je pedofil! Imam fotografije (VIDEO)

Igor Jurić još jednom je uzburkao javnost, pomenuvši "moćnike" koji su pedofili. Gostujući u jednom jutarnjem programu izneo je informaciju da se među onima koji seksualno zloupotrebljavaju decu nalazi i jedan političar.

Igor Jurić (Foto: Jutjub)

- Među njima je poznati političar, koji je poznat na nacionalnom nivou. On će učestvovati u kampanji u predstojećim izborima i građanima svog grada obećavati bolji život - rekao je Jurić.

- Da imam dokaze, krunske dokaze, ja bih dao. Određene dokaze imam, nemam svedočenja. Imam fotografije sa kamera, i to je nešto što mi nije dovoljno da bih čoveka mogao osuditi.

Dodao je da se, kako mu ne bi bila ugrožena bezbednost, još nije obratio nikome povodom ovog pitanje, "jer nikom ne veruje", ali pozvao sve koji imaju dokaze o pedofiliji da mu se jave.

Igor Jurić se potom oglasio i na društvenim mrežama.

Osnivač Fondacije „Tijana Jurić“ u januaru je otkrio da ima fotografije i da prikuplja dokaze za pedofile na uticajnim položajima u Srbiji, koji orgijaju s decom. On je rekao da u našoj zemlji ima mnogo takvih ljudi i da je pedofilija ovde rasprostranjena i najavio da će formirati novi tim koji će pedofilima ulaziti u trag zbog toga što je dokazivanje u digitalnom svetu jako teško.

Pročitajte OVDE kako je pala prva presuda u slučaju Marjanović.

Izvor: TV Prva/Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA