Najnovije

Put Montenegra

Montenegro ne zna šta da radi. Sa Koronom se ne mogu i ne umiju borit,a pomoć od Srbije neće.

Velimir Eraković (Foto: Helm Kast)

Piše: Velimir Eraković

Imaju put u NATO i to je sve. Sva politike je ulazak u tu zločinačku alijansu. Nato ne garantuje mir. Garantuje samo sukobe i nestabilnost. Proustaškka vlast je ušla u NATO i postala saučesnik najvećim zločincima modernog doba. Sad odbijamo pomoć braće,stručnjaka za borbu protiv korone samo da bi pokazali da nam braća Srbi ne trebaju. A uzimamo stranu i stažiste zapadnih zemalja da se uče na nama. 

Nemamo plan i put borbe protiv ove opake bolesti.Ko nema puta ima rupe i to one koje se šire i prave grotlo virusa iz kojeg se teško izlazi,kao iz živog blata. Danas je prijavljeno novih 14 slučajeva Korone. Ukupno 105. Na račun ovih vanrednih stanja, moram vam ispričati jednu anegdotu. 

Znate da Milo nikad nije pobijediio u Pivi, Plužinama, Stabnima, nikad. Pivi velikog Baja Pivljanina i Lazara Sočice. Čak su nenormalan broj glasova imali. Ulagali su pare ogromne ali džaba. Ispričaću vam  anegdotu na račun sprdnje sa DPS-om. Tad nije bila korona, ali bio zapao snijeg i Vlada u trk da pomogne sa čokom i paštetama, domaćinima koji su spremni za ne znam koliko godina izolovanja a ne dana. Sletio helihopter, donio čoke a jedan domaćin se uzvrtio oko njega. Pita za šta služi i kucka rukom po njemu. Kad mu objasniše, on reče, Nebi bilo loše da svaka kuća ima po jedan." Nije nikada pobijelio ni u Herceg Novom, a neće ni u Beranama više. I tako korona hara malom zemljom Montenegro i krajni epilog zna samo Gospod. Matija Bećković kaže: ,, Nije najveća bolest  čovečanstva kuga. Najveća bolest je nedostatak stida. Ako se još možeš postideti znaš da si čovek." Ne stide se oni ničega, Boga se ne boje, to su moj dobri Matija, Montenegrini ili Crnogorske ustaše. A korona će proći, kad tad, a njihov nesojluk i izdaja nikad!

Moguće je da je KOVID-19 američki biološki rat protiv Kine, Irana i Italije. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA