Najnovije

"MOLIM VAS DA NE DOLAZITE!" Doktorka Grujičić ima još jednu važnu poruku za građane Srbije

Doktorka Danica Grujičić nedavno je skrenula pažnju javnosti kada je na oštar i iskren način apelovala da građani poštuju mere države, a sa.d je poručila građanima da oni koji rade kontrole jednom, dvaput godišnje da ne dolaze

Dr Danica Grujičić (Foto: Jutjub)

- Jedini pacijent kog smo imali na našem Institutu je hitno izolovan. Na našem Instititu se vrši rigorozna kontrola. Molim sve građane koji rade kontrole jednom, dvaput godišnje da ne dolaze, doći će kada se sve završi. Kod nas se rade najteže operacije i sa njima nismo prekinuli. Redovno radimo trijažu i to na samom ulazu, a to čine naši lekari. Malo je drugačije organizovan posao. Malo drugačije se radi konzilijum, ovako sve revnosno funkcioniše i moža nastavimo sa ovakvim načinom rada i kada prođe pandemija korona virusa u Srbiji, a i širom sveta - istakla je danas Danica Grujičić, direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju.

Lekarka Danica Grujičić je opet izričito apelovala na sve građane Srbije da ne izlaze iz svojih domova, osim u stiacijama kada to nije neophodno i da se pridržavaju svih mera koje je propisala Vlada Srbije.

Vučić sa Putinom i Makronom o pomoći Srbiji protiv korona virusa! Više o tome OVDE.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA