Najnovije

AMERIKA JE ODLUČILA DA IH SRAVNI SA ZEMLJOM! Iran u teškoj krizi, paralizovani svaki napori da se izbori

Gradonačelnik Teherana Pirouz Hanahi rekao je da će američke sankcije protiv Irana ometati napore u borbi protiv epidemije koronavirusa koji je opustošio zemlju.

Iran (Foto: Pixabay)

Rekao je da "nije vreme za politiku osvete", smatrajući da će ekonomske sankcije koje je američki predsednik Donald Tramp nametnuo Iranu paralizovati naše napore u suočavanju sa koronavirusom.

Ovo dolazi u isto vreme kada je iranski predsednik Hasan Rohani rekao da će ta zemlja nastaviti da sprovodi plan socijalnog odvajanja pretvarajući ga u plan „pametnog odvajanja“.

Dodao je tokom sastanka sa Nacionalnim komitetom za borbu protiv koronavirusa, „Ministarstvo zdravlja objaviće danas detalje plana “pametnih odvajanja”.

Naš prioritet je zdravlje i bezbednost društva, kao i sudbina malih preduzeća i siromašne klase i važna nam je budućnost naše dece. "

Danas je iransko Ministarstvo zdravlja objavilo registraciju 2.560 novih zaraza i 158 smrtnih slučajeva od koronavirusa u toj zemlji, čime je ukupan broj zaraženih na 55.743, a broj umrlih na 3.452.

Putin i Tramp se bore protiv novog svetskog poretka, više o tome OVDE!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA