Najnovije

Počeli radovi na izgradnji nove bolnice za obolele od Kovid 19

Rekonstrukcija postojećeg i izgradnja dela objekta koji će biti nova bolnica namenjena pacijentima obolelim od Covid 19, kapaciteta 70 kreveta, započela je danas u krugu Vojnomedicinskog centra Karaburma u Beogradu.

Zaštitna odela (Foto: vs.rs)

Kompletna rekonstrukcija tog objekta i izgradnja novog dela objekta donacija je firme “Termomont” i partnera, a imajući u vidu njegovu namenu i hitnost gradnje, radnici će radove izvoditi u tri smene, 24 časa dnevno, kako bi do 21. aprila objekat bio završen.

Vlasnik i direktor firme “Termomont” Dejan Burčul istakao je da je u skladu sa potrebama Ministarstva odbrane ta firma, sa partnerima, odlučila da u vidu donacije potpuno rekonstruiše i dogradi novi deo objekta za bolnicu u krugu VMC Karaburma.

- Reč je o rekonstrukciji objekta od 1.000 kvadrata i dogradnja više od 300 kvadrata objekta, gde će biti izgrađena i nova pristupna saobraćajnica u dužini oko 200 metara – naglasio je direktor “Termomonta” dodajući da je zbog kratkih rokova reč o ni malo lakom zadatku.

On je istakao da se sa radovima počelo jutros, a zbog kratkog roka za završetak radova, na objektu će se raditi u tri smene, 24 časa dnevno, svakog dana, a objekat će biti gotov do 21. aprila ove godine.

Koje dramatične vesti je saopštio Predrag Kon pročitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA