Najnovije

CRNA GORA U TOTALNOM HAOSU! MILOV REŽIM NA KOLENIMA: "Krili ste koronu, sve ste slagali! Sada vam nema spasa!"

Probudim se i razmišljam. Šta će biti sa Montenegrom? Kordinacioni i epidemiološki tim, samo konstatuje broj oboljelih od virusa i daljih poteza nema. NATO je izgleda namjerno škrt u broju testera koje daju, da bi na montenegrinima izučavali izdržljivost kod čovjeka. Takođe, liječenja i karantini služe istom. 

Milo Đukanović (Foto: predsjednik.me)

Piše: Velimir Eraković

Montenegro je jedan mali ogled u globalnom biološkom ratu. Mikrosistem koji Amerika koristi da ispita Koronu do kraja. Kod njih je napravljena, ali je nešto izmaklo kontroli, pa umiru kao pacovi. Sad im Montenegro služi da to poprave.Kako? 

Malim brojem testera ne zna se broj zaraženih. Šetaju slobodno i prenose virus. Kada epidemija bukne, nastaće totalni haos. Direktor KBC ćuti po naredbi, osoblje obučeno nemaju, a što je najgore nemaju medicinsku opremu i sredstva. Cilj NATO se zna, ali šta će narod u svemu tome? Doživjeće kataklizmu, potpunu. Tek tada će shvatiti da su prevareni i uništeni. Bitange na vlasti su za starije napravili kućne pritvore, kao logore da ih zaštite. Pogotovo one koji nijesu Srbi. Članove DPS sekte. Preko aktivista ponijeli su im neke mrvice da prežive. Razmišljam racionalno, ne nose me emocije, šta više, ali sam siguran u pad ove vlasti.

Robne rezerve nemaju, svoje proizvode nemaju, a toliko su dužni na račun autoputa da ovaj put iz tunela nema izlaska. Najviše ih je pogodio haos u međunarodnom švercu droge, oružja i cigareta. Oni su tu među zadnjim karikama, a velike zverke čuvaju sebe. Znači, ekonomski uništeni, potpuno. A montenegrin uništen ekonomski je spreman na sve. Samim tim Đukanović i Duško Marković će poslušati svaku naredbu zapada da ostanu vlasti. Međutim, lupeži i kriminalci, ovaj put vam nema spasa. Kad svemu dodamo domaće afere, stvar je jasna kao dan. 

Korona jeste ozbiljan problem i za malo jače od nas. Korona je ubica, a vi i sami dobro znate šta to znači. Nakon toga nema dalje. Narod , pa čak i vaši sledbenici kad dobro ogladne poješće vas kao gladan vuk ovcu. Krili ste koronu, sve ste slagali što ste mogli oko te opake bolesti i uz dosadašnja zlodjela nema vam spasa. Narod bi rekao "Zlo rađenje,gotovo suđenje".

Milutine nijesi ti za lečenje Korone! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA