Najnovije

Gdje je?

U ozbiljnim i teškim vremenima, kakvo je sad, zaboravimo na ljubav. A ona je sve.

Velimir Eraković (Foto: HelmCast)

Piše: Velimir Eraković

Daje nam snagu ,elan, daje nam život. Pisaću vam o djevojci koja je oboljela od korone i preminula. Kao da je Bog čuvao za sebe, dao joj je ljepotu vile. Duga, plava kosa je krasila lice boginje. Osmjeh i vedrina su uvjek davali snagu i vodili me kroz život. Kad god bih stao, ona je bila tu da me pokrene. A ja, ja sam zaboravio da bolest vreba i da joj trebam više nego ikada. Da joj treba ljubav, pažnja i zagrljaj. 

Živio sam neki svoj život, misleći samo na sebe. Osvjestila me kad mi je rekla da boluje od korone. Jedan test je bio dovoljan da  se od raja napravi pakao. Otišli smo u bolnicu i plava princeza je ostala tamo. Borili su se ljekari koliko su mogli. Borili da joj spase život. Svakim danom, meni je bila ljepša. Ali nijesam vidio da nema sjaja u očima i da hita Gospodu. Jednoga dana, doktor mi priđe i reče "Moramo je prikopčati na respirator". Znao sam šta to znači. Pitao sam ga "Mogu li ja da dišem mjesto nje?" Ne, dobih odgovor. Sada više ne. 

Prođoše mi kroz glavu sve loše stvari, nebriga, šale sa ovakvim zlom i manjak ljubavi. Ostah da stojim u holu bolnice kao kip. Nakon par dana pozva me doktor i reče "Nažalost, otišla je". Plavu ljepoticu, sa svom svojom lepotom, osmjehom, licem boje ruža, a tijelom boginje su skinuli sa aparata. Gdje je, pitam opet? Doktor kaže "Tamo gdje pravedni počivaju, kod anđela" i ode niz hodnik. Za mene sve stade, čitav život, sjutra izgubi smisao i dio mene ode sa njom. Drugi dio postade svjestan da je korona opaki ubica, podmukli koji samo vreba novu žrtvu. Zato pazimo svoje bližnje, jer sjutra već može biti kasno. Posvećeno svim žrtvama korone u Srbiji.

Crnogorska policija odvela suprugu srpskog diplomate u karantin! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA