Најновије

Напето у СНС-у после фијаска на митингу у Чачку: Глишић „рибао“ Милуна Тодоровића

Након што је хала Кошаркашког клуба "Борац" остала полупразна на митингу Српске напредне странке у Чачку, према сазнањима портала Нова.рс све је извесније да њихов кандидат Милун Тодоровић ипак неће бити градоначелник после 2. јуна, чак иако СНС буде забележио победу.

У суботу је у Чачку, организован предизборни митинг Српске напредне странке и њихових коалиционих партнера, а скупу је присуствовао и председник Србије Александар Вучић.

Иако се очекивало да ће спортска хала крај Мораве бити испуњена до последњег места и да ће нешто више од 6.500 грађана поздравити Вучића након жестоке борбе за националне интересе у Њујорку, то се није десило. Заправо, сала је остала полупразна, а бројно стање нису успели да поправе ни људи који су дошли из других места, односно из Горњег Милановца, Краљева, Гуче и Ивањице.

Због тога је председник Извршног одбора Српске напредне странке и новајлија у Немањиној 11, Дарко Глишић, по завршетку митинга одржао састанак са кандидатом за градоначелника Чачка, Милуном

Како портал Нова.рс наводи Тодоровићу је саопштено да уколико листа „Александар Вучић – Чачак сутра“ не буде освојила 55 одсто на предстојећим изборима, он неће бити градоначелник већ ће то место попунити неко други.

Такође, према нашим сазнањима, према последњим истраживањима рејтинг те листе у Чачку износи десет процената мање, односно 45 одсто.

Да се ситуација у Чачку не смирује ни после три дана говори то да су јуче хитно у тај град стигли прво Дарко Глишић, а потом и премијер и председник Српске напредне странке Милош Вучевић, како би обавили још један разговор са Милуном Тодоровићем.

Подсећамо, радници Јавних предузећа, предшколских установа, војне фабрике „Слобода“, су добили директиве колико њих мора да дође.

Исте налоге су добили и представници спортских клубова које је у функционерској кампањи обилазио Тодоровић.

БЕЖАНИЈА СТРАНИХ БОРАЦА СА ФРОНТА: Заробљени војници открили шта се дешава

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА