Најновије

ХРВАТИ О ГЕЈ ПАРАДИ: Уз такву силу и ОВК је могао да парадира Београдом, али геј прајд у Русији и Србији неће проћи!

ЗАГРЕБ - Хрватски портал Дневно.хр је објавио опширан текст о недавно одржаној геј паради у Београду у којем анализира позицију геј прајд покрета у Србији и сам догађај који се одиграо под великим обезбеђењем жандармерије и војске Србије.
Полиција хапси окупљене (Фото: Твитер)

Полиција хапси окупљене (Фото: Твитер)

Овај портал у тексту под насловом "Београд као Белфаст: Уз овакво осигурање и ОВК би могла организирати параду у Београду" наводи да геј парада у Београду по својој провокативности подсећа на параду протестаната у Белфасту која смета католицима. Портал оцењује да је "победа геј покрета" у Србији "јалова", те да геј прајд у Русији и Србији никад неће проћи. "Либерални" Београд проглашава своју победу и параду назива успехом, али ставити град под војно-полицијску опсаду није успех, него пре "епски промашај", каже се у тексту портала Дневно.хр. Овај портал наводи и да је од 1000 учесника на паради, највише пар стотина било хомосексуалне орјентације.
Прочитајте још: Нови шеф НАТО-а обожава Београд, ћевапе и пуњене паприке!
У тексту се оштро критикују САД као "извозници демократије" и истиче да принципи деловања Сједињених Америчких Држава поништавају елементарне принципе демократије. Дневно.хр такође објашњава појам "толеранције" и тврди да у Холандији која је позната по геј слободама, управо највећи геј лобисти руководе фашистичким политичким партијама које се залажу за протеривање емиграната и сличне ствари. Толеранција је очигледно реч која има више значења, каже се у тексту Дневно.хр. Толеранција изнуђена кордонима војске и полиције није толеранција. Ова парада није победа толеранције, него победа војске и полиције над својим грађанима. Геј парада само Србију гура даље од Запада, а приближава је Русији. Где заправо и природно припада, закључује се на крају текста. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА