Најновије

Живковић: Ни Слобин брат није имао обезбеђење!

БEOГРAД - Лидер Нове странке Зоран Живковић изjавио jе данас поводом инцидента коjи се догодио за време Праjда, а тиче се брата премиjера Aлександра Вучића, да jе очигледно да jе дошло до прекомерне употребе силе од стране нишке Жандармериjе, али и „да бахатост друге стране ниjе виђена у новиjоj историjи“.
Зоран Живковић (Фото: ЈуТјуб)

Зоран Живковић (Фото: ЈуТјуб)

Живковић jе рекао да нико не сме на онако бруталан начин да туче било кога, и оценио да су припадници нишког одреда Жандаррмериjе прекорачили своjе надлежности тиме што су ударили човека пендреком по леђима, без обзира ко jе таj човек и без обзира што jе можда, како jе рекао, „пљунуо на њих, гађао их флашама, рекао им свашта...“ - Постоjе други начини примене силе коjи су прописани, додао jе он. Mеђутим, навео jе и да понашање друге стране ниjе било примерено. - Шта ће неко ко jе обавештен о ситуациjи у Србиjи, пошто му jе брат премиjер у време забрањене зоне, када jе забарањен пролаз у jедном делу града, шта ће тамо са недефинисаним обезбеђењем за коjе смо коначно и утврдили да jе воjно, коjи на питање полициjе одговараjу „не знаш ти ко сам jа“, коjи прете полициjи..., рекао jе Живковић новинарима у Скупштини Србиjе.
Прочитајте још:

Србија није више интересантна Америци а ево и зашто..

Девенпорт: Србија постепено да усклади са ЕУ свој став према Русији

Oчигледна jе прекомерна употреба силе од стане жандармериjе и за то неко треба да буде кажњен, навео jе Живковић и додао да та бахатост друге стране ниjе виђена у модерноj историjи Србиjе. - Да ли jе вожд Kарађорђе имао брата и да ли jе он имао обезбеђење, али оно што пише српска историjа, таквих примера ниjе било. Ни Mилошевићев брат ниjе имао обезбеђење, рекао jе лидер Нове странке. Додао jе и да jе већина одбила предлог да се по хитном поступку расправља о закону о високом образовању коjи су поднели посланици Нове странке, а коjи jе садржао поjам академске честитости. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА