Најновије

ШЕКУЛАРАЦ: И са скоро 80 година обожавам да гледам порниће!

БЕОГРАД - Легендарни фудбалер Драгослав Шекуларац (76) открива и најинтимније детаље из приватног живота, па без проблема говори о томе како и у овим пензионерским данима воли да погледа добар порно-филм, образлажући то реченицом - “жив сам човек, не стидим се да признам да сам љубитељ филмова за одрасле”.
Мојазвезда.нет

Мојазвезда.нет

Повод за ову несвакидашњу и необичну причу са Шекуларцем било је признање Јиргена Клопа, тренера Борусије из Дортмунда који је изјавио да је први порно-филм погледао као тинејџер, са 15 година. Шекуларац овој теми приступа без проблема, констатујући да смо данас сви ми окружени лажним моралистима... - Не видим ништа лоше у томе што неко јавно призаје да воли да гледа порно-филмове. Нарочито у младости. Стога, немам шта да кријем, признајем и ја да сам гледао филмове за одрасле. Такви филмови се и гледају кад је човек млад, али не сметају ни у овим мојим годинама. Забрањено је само за оне у средњим годинама који имају породицу и испуњен сексуални живот, уз смех ће Драгослав Шекуларац. Краљ дриблинга и човек због којег је публика својевремено долазила на стадионе, објаснио нам је кад је прешао ту границу “средњег доба” која према најновијим истраживања почиње од 51. године живота. - Нема ту јасно дефинисане границе, човек се после паузе у средњем добу врати порно-филмовима онда када се то, једноставно, догоди. Мени се десило да сам се поново заинтересовао за ту врсту филмске уметности случајно, шалтајући канале на кабловској телевизији. Данас, кад на програму нема филмова за одрасле ја се зауставим на оним модним каналима, мало погледам манекенке које се скидају... Ја сам матор, мене више ништа не може да узбуди ни политички ни сексуално. Овако, завалим се и уживам у добром филму, и знате шта тада радим?! Аплаудирам! Једноставно, имам превише слободног времена, а на то нисам навикао, па гледам што квалитетније да га искористим - насмејао нас је стари лаф Шеки.
Прочитајте још:

(ФОТО) Груди јој испале из кошуље ко бомбе!

(ФОТО) Гоца Тржан се помирила са Рашом у кревету!

На питање да ли је док је био тренер имао нешто против тога да његови фудбалери гледају порно-филмове, Шекуларац одговара: - Таман посла. Данас је све то нормално, пошто се толико прича о сексу и голотињи на сваком кораку. За крај Шекуларац је рекао да у акцији више воли плавуше од црнки, али да се готово увек забављао са црнкама. Омиљену порно-диву нема, али признаје да му је омиљена глумица, уопштено гледајући, Монику Белучи. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА