Најновије

НЕВЕРОВАТНО: Девојци из вагине почело да расте корење!

БОГОТА - Лекари који су 22-годишњу жену из Колумбије примили због болова у трбуху били су шокирани кад су открили невероватан узрок њених тегоба – кромпир у њеној вагини!
Корење где му место није..(еко.рс)

Корење где му место није..(еко.рс)

Младој Колумбијки мајка је саветовала да употреби „методу кромпира“ како би избегла нежељену трудноћу. Кад су лекари открили кромпир који је ставила у вагину, он је већ био проклијао и пустио корење у њој. Како преноси Дејли Мејл, млада жена је лекарима објаснила да јој је мајка рекла да, ако не жели остати трудна, треба у вагину ставити кромпир и она је у то поверовала. То невероватно откриће се догодило након што се жена јавила у болницу жалећи се на болове у трбуху. Сестра која ју је прва примила и прегледала открила је корење које је пустио кромпир у њеној вагини. Након што су лекари уклонили кромпир са корењем из вагине потврдили су да то неће оставити трајније штетне последице на њено здравље.
Прочитајте још:

Ускоро прво убиство преко интернета?!

Најјезивија и најстрашнија места на Земљи

Медицинско особље болнице у коју је примљена критиковало је девојчину мајку због таквог бизарног савета о контрацепцији који је дала својој кћери, а тај невероватан случај најбоље говори докле може довести недостатак сексуалног васпитања у тој земљи. Извор: Јутарњи.хр

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА