Најновије

Црна Гора: Забрањена три броја Информера

ПОДГОРИЦА - Основни суд у Подгорици трајно је забранио објављивање садржаја из три издања Информера, због угрожавања јавног морала, угледа и части човека, и кршења Уставом загарантованих права и слобода директорке МАНС-а Вање Ћаловић.
Информер забрањен (Фото: pvportal.me)

Информер забрањен (Фото: pvportal.me)

Судија подгорицког Основног суда Ненад Вујановић трајно је забранио дистрибуцију већ објављена три броја тог листа за 27,28 и 29. новембар. Вујановиц је, образлажући одлуку, рекао да садржина фотографија и текстова који се објављују у Информеру нарушавају јавни морал друштва, напомињући да је апсурдна ситуација у којој се повлаче текстови који су већ објављени. “Деловали смо у складу са законским овлашћењима, нажалост законска овлашћења су таква каква јесу, са много пропуста”, казао је Вујановић на изрицању пресуде, преносе подгорицки медији. Он је додао и да се ради о дневним новинама, које су доступне деци, и да не стоји тврдња Информера да не знају о коме се ради, јер у текстовима указују на то да се на спорним фотографијама налази Ћаловиц.
Прочитајте још:Мистерија: Ко шаље беспилотне летелице на Француске нуклеарке?Русија даје Украјини попуст на гас
Основна државна тужитељка у Подгорици Љиљана Кликовац затражила је од Основног суда да забрани дистрибуцију текстова од 27, 28. и 29. октобра. Основни суд је летос такође забранио дистрибуцију објављених текстова Информера са истом темом. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА