Најновије

Палма кандидат за председника

ЈАГОДИНА - Актуелни лидер Јединствене Србије (ЈС) Драган Марковић Палма, биће једини кандидат за председника странке на редовној изборној скупштини која ће се одржати 22. новембра у Сава центру.
Палма (Фото: Јутјуб)

Палма (Фото: Јутјуб)

Марковић нема противкандидата, а његову кандидатуру за ту функцију подржали су, безрезревно, сви покрајински, окружни, градски и општински одбори ЈС, изјавио је заменик председника ЈС Петар Петровић. ЈС је парламентарна странка у коалицији СПС-ПУПС-ЈС, има седам посланика у Скупштини Србије и свој посланички клуб, на чијем је челу Марковић. Седиште ЈС је у Јагодини, а одлуку од одржавању Изборне скупштине 22. новембра донео је Главни одбор странке 18. октобра. - Зашто у Сава центру: Хоћемо да покажемо, да виде грађани Србије, да смо ми једна велика партија и да ћемо имати 5.000 делегата, објаснио је на тој седници Марковић.
Прочитајте још:

Кустурица открио који је политичар по његовом мишљењу најбољи!

Вулин почасни грађанин Косовске Митровице

Он је тада оценио да Србија није имала прилику да види способне људе које има ЈС. Према речима Марковића, ЈС има 97.000 чланова, покрајинске одборе Војводине и Косова и Метохије и више од 30 окружних, градских и општинских одбора. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА