Најновије

СИНИША МИХАЈЛОВИЋ: Бићу опет селектор Србије!

ЂЕНОВА - Тренер фудбалера Сампдорије Синиша Михајловић рекао је да ће једног дана поново постати селектор репрезентације Србије.
Синиша Михајловић (фото: Јутјуб)

Синиша Михајловић (фото: Јутјуб)

Бивши селектор "орлова" је за "Газету дело Спорт" навео да је "одувек размишљао срцем", да је рад са нашом репезентацијом био "сан који је могао да настави", али да се одлучио за ризик када је добио позив клуба из Ђенове. - Скоро сви људи са којима сам разговарао о мом избору сматрали су да није логично да прихватим позив Сампдорије, имао сам уговор на још две или три године. Могао сам да останем колико сам хтео, а такође, квалитет живота као селектора био је дефинитивно бољи, имао сам више слободног времена. Међутим, ја волим изазове, увек сам их прихватао и, на срећу, све је протекло добро и још боље се наставља. Али, једног дана вратићу се у националну репрезентацију, поручио је Михајловић између осталог. Под његовим вођством репрезентација Србије није успела да се квалификује за првенство света у Бразилу, а Михајловић је поднео оставку након ревијалне утакмице са селекцијом новинара, у новембру прошле године у Ужицу.
Прочитајте још:

Одбојка: Војводина изгубила од Трентина

Сампдорија под Михајловићевим вођством игра веома добро и након 11 кола у Серији А заузима четврто место на табели са осам бодова заостатка за водећим шампионом Јувентусом. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА