Најновије

"Tрећа Србија" иницијатор "Алтернативе за Србију"

БЕОГРАД - Трећа Србија је иницирала друшено – политичко окупљање под називом „Алтернатива за Србију“ која је данас представљена јавности на конференцији у Београду.
Алтернатива за Србију (Медија центар)

Алтернатива за Србију (Медија центар)

Председник Треће Србије, Мирослав Паровић, обраћајући се присутнима је истакао да ће „Алтернатива за Србију“ окупити људе који политички одговорни и који су искрено заинтересовани да Србија и српско друштво боље функционишу. - „Алтернатива за Србију“ ће окупити људе којима су дела важнија од речи, људе који ће направити јасан отклон од власти у држави, уколико она не чини све како би побољшала квалитет живота свих грађана, али ће, исто тако, направити отклон и од актуелне опозиције, уколико она не ради добро, рекао је Паровић. Он  је позвао политичке странке и људе који желе да у први план ставе реалне проблеме реалних људи у Србији, а не партикуларни интерес, да се прикључе Алтернативи за Србију. - Ми више немамо права на грешку. Немамо права да будемо пасивни и неактивни. Немамо права да пропустимо ниједну прилику, јер је доста прилика у Србији пропуштено у последњих 25 година. Сви који желе добро Србији и српском народу су добро дошли у Алтернативу за Србију.
Прочитајте још:

Премијер Француске стиже у Београд

Присутнима су се, поред председника Треће Србије обратили: Деспот Ковачевић, докторанд на Факултету политичких наука у Београду и оснивач Српског академског круга; Стефан Сурлић, докторанд на Факултету политичких наука у Београду и оснивач Центра за друштвена истраживања; Драгослав Љубичановић, адвокат и председник Српског адвокатског друштва; проф.др Ненад Крстић, Филозофски факултет; Боривој Рашуо, писац и Томислав Ловрековић, главни и одговорни уредник Новина Новосадских и председник ФК Нови Сад. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА