Најновије

(ВИДЕО) Кадиров се обратио Путину са 10 хиљада специјалаца спремних за рат

ЧЕЧЕНИЈА - Лидер Чеченске Републике Рамзан Кадиров окупио је 10.000 специјалаца на стадиону у Грозном како би демонстрирао силу. Кадиров је пред својим најбољим борцима послао поруку Владимиру Путину.
Кадиров (Фото: ЈуТјуб)

Кадиров (Фото: ЈуТјуб)

"Они су спремни да одмах испуне задатак под било којим околностима. Срећан сам што Чеченија има овакве синове. Када кажем да смо ми пешадија Владимира Путина, то смо спремни и да докажемо. Владимир Путин 15 година помаже наш народ. Народе Русије ми смо са вама, а десетине хиљада наших бораца су спремни да као добровољци бране Русију", рекао је Кадиров. Кадиров је објаснио да је свестан да Русија има снажну регуларну војску али да поједине задатке могу да обаве једино доборовољци. "Америка и Европа објавиле су економски рат Русији, они шире страх и панику...", рекао је Кадиров и додао да ће се народи Русије одбранити само ако остану окупљени око Путина.
Прочитајте још:(ВИДЕО) РУСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ: На граници немогућег!
Чеченски борци испунили су стадион "Султан Билимханов". Специјалци су било распоређени на трибинама и атлетској стази. По појединим медијима на стадиону је било чак 20.000 наоружаних Чечена. Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА