Најновије

(ВИДЕО) Босанка опљачкана и брутално претучена у Сент Луису!

СЕНТ ЛУИС - Полиција америчког града Сент Луиса обавестила је ФБИ да је једна Босанка нападнута у том граду. Она је извучена из аутомобила, опљачкана и потом претучена.
Насиље у Сент Луису (Принтскрин: Јутјуб)

Насиље у Сент Луису (Принтскрин: Јутјуб)

Полиција сумња на злочин из мржње и не верује да постоји "систематски проблем са Босанцима" због којег су се нашли на удару, јавља Фоџ2Ноњ. Напад на жену догодио се у петак ујутро у Лендсдону. Младу жену зауставила су тројица мушкараца афроамеричког порекла, наредила јој да изађе из возила, а кад је она то одбила извукли су је и претукли, те опљачкали и оштетили њен ауто. Такође су јој упутили погрдне речи. Шеф полиције у Ст. Луису Сем Дотсон је изјавио: "Претили су да ће је повредити јер је Босанка. Та чињеница указује да је била мета или зато што је Босанка или је напад настављен и погоршан након што су нападачи то открили. Веома сам забринут због тога тако да случај истражујемо као злочин из мржње". Узнемирени родитељи девојке говорили су за Фокс о овом инциденту истичући да страхују за своју породицу и за сигурност.
Прочитајте још:

Ево шта Карл Билт каже о Босни и Херцеговини!

Подсетимо, прошле недеље Босанац Земир Бегић брутално је убијен у Сент Луису чекићем, међутим тај случај полиција није посматрала као злочин из мржње. Међутим, сада су ствари промењене. Полицијске патроле постављене су у деловима града где живе људи пореклом из БиХ, а према досадашњим информацијама, нападнута девојка ће преживети. Извор: Кликс.ба

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА