Најновије

(ВИДЕО) ОВАКО ПСУЈЕ СИНИША МИХАЈЛОВИЋ: "Ма носите се сви у кур.ц"!

ЂЕНОВА - Српски тренер на кормилу Сампдорије Синиша Михајловић упецао се на скривену камеру коју су му сместили новинар италијанске Газете и његов фудбалер Стефано Окака.
"Бечка школа"; Синиша Михајловић (фото: Јутјуб)

"Бечка школа"; Синиша Михајловић (фото: Јутјуб)

Новинар је фудбалера наговорио да назове Миху и да му саопшти да сутрадан неће моћи да дође на тренинг, а Синиша то није баш најбоље прихватио па је сасуо прегршт сочних псовки: Стефано: Господине, ја сам, Стефано. Миха: Шта има, Стефано? Стефано: Морам да вам кажем да сутра нећу моћи да дођем на тренинг. Миха: Где, бре, не можеш да дођеш? Стефано: На тренинг. Миха: Ма шта који кур.ц причаш, зашто не можеш? Стефано: Зато што се мој брат жени и морам на свадбу. Миха: Ма кур.ц се жени! Шта који кур.ц измишљаш?! Сутра је тренинг у три, хоћу у два да те видим у свлачионици! Или ћу ти дати такву ногу у дупе да има све да се пуши. Шта који кур.ц ти имаш у глави? Стефано: Знам, господине, али то ми је искрсло изненада. Миха: Ма изненада кур.ц! Шта, бре, изненада? Схваташ ли да ме то уопште не занима. Ожени га неки други дан. Који се, бре, кур.ц жени уторком, ко се још жени уторком?! Стефано (кроз смех): Па шта да радим, није моја кривица што је изабрао уторак! Миха (бесан): Шта се, бре, смејеш? Немој да се зајебаваш са мном! Довољно сам полудео јуче на утакмици, немој и ти да ми стајеш на жуљ. Новинар (укључује се у причу): Полако, полако, Синиша, ми смо из Газете, ево нас са Стефаном, све је наше масло... Миха: Ма носите се и ви у кур.ц. Дај ми тог тамо на телефон! Новинар: Смирите се, све је у реду. Стефано: Господине, ово је шала, бићу сутра где треба! Миха: Ма сутра ћу ја да ти ставим где треба.
Прочитајте још:

Стјепановић без финала на 200 метара делфин

Новинар: Немојте му замерити, ево презнојио се и верујте нам да ништа није било његова идеја. Ми вам га враћамо сутра на тренинг и све ће бити у реду. Миха: Ма сутра ће он да добије једну велику ногу у дупе чим се појави на тренингу (смех коначно). Успео је Михајловић на крају разговора да се орасположи, али не знамо какву је судбину доживео Окака кад се следећег дана појавио на тренингу. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА